NH och skogstur

Tog med alla saker jag har här hemma till stallet idag, kulkul :D Jag och Bea fick två skåp uppe i sadelkammaren att ha saker i så allt inte är överallt och ingenstans..^^ Det blev två grimmor, två grimskaft, ett flugpannband, fyra benreflexer, en hjälmreflex, ett flugpannband och fleecebenlindor. Jag och Bea hämtade in Ghetto (så gulligt att hon stod utmobbad från dom andra och sen travade mot oss och sen tvärstannade..:p) och sen provade vi grimmorna, båda passade wiiiie :D



Grimma 1 utan ludd :)



Ignorera mina konstiga blickar och miner.. :p







Grimma 2 med ludd :)





Alla bilder har Bea tagit! :D

Efteråt så körde vi lite nh, Bea visade och jag försökte efterlikna typ :) Tycker det gick bra, fick ganska bra ordning på att flytta baken mot slutet, har alltid varit lite lurigt. Jobbade med fokusen, den gjorde nog att baken blev så bra mot slutet, behövde nästan bara kolla och närma mig några gånger! Kul.

Vi gjorde också lite komma och backa, i boxen. Gick hyfsat bra tycker jag, det lite jobbiga är att komma. Förut har det inte varit så svårt men idag var det lite konstigt. Men hon lyssnar jättebra på att backa, alltid något. Tog en fot i taget, backade, tog en till fot och sådär. Mycket tänk blev det för oss iaf :)

Tänkte också ta en rätt lång tur idag, 2 varv och ett halvt extra blev det, tog ca 1,5 timme. Tycker Ghetto var jätteduktig även fast hon hade lite överskottsenergi. I skritten lyssnade hon jättebra på bromsande hjälper, såsom att luta sig bakåt och använda rösten osv. Tränade på att ställa åt båda håll, lite skänkelvikning och efter det så kom hon in i "den där fina formen" i traven. Tro mig, det känns! Hon samlar sig så mycket och steget blir helt annorlunda :) Galoppen gick inte så jättebra,  första gick inte alls och den andra blev väl hyfsad. Den tredje fattningen blev grym måste jag dock säga! Hon ville så gärna dra iväg av sig själv innan den tredje så då gick vi fram några steg, backade, flyttade baken osv tills hon kunde kontrollera sig någorlunda ^^

Träffade Millan och Isabell också, och sen så trodde jag att jag tappat min mobil för fickan jag brukar ha den i var öppen men det hade jag inte som tur var, därav det extra halva varvet i skritt ;)

Kommentarer
Postat av: Bea

Vilka fina tjejer <3 =) duktiga ni är! =)

2011-11-13 @ 17:51:54
URL: http://beabystrom.blogg.se/
Postat av: Bea

Älskar skärpan på bilderna 2,6 & 7 speciellt 7an gillar jag (sista bilden) =D <3

2011-11-13 @ 19:33:58
URL: http://beabystrom.blogg.se/
Postat av: agnes

Galet va fin ni är då!

2011-11-14 @ 18:54:19
URL: http://equiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0