hahaha

haha, amanda blomqvist, jag älskar dig och jag vet inte hur man stavar ditt efternamn.

agnes lindberg, jag älskar dig med.

Haha, sista kvällen som stallvädinna ikväll, känns fortfraande lite sorgligt. Kommer sakna alla sjukt roliga stunder jag har haft med alla. Men vi får hoppas det slutar bra. Men iaf,

Det bästa var ju att jag och amanda ninjamodeade genom hela stallet, lols. Ganska kul.

en fråga bara

Jag har bara en fråga, är det bara jag som inte bryr mig om om någon kommenterar bloggen eller inte? Jag vet själv hur det är, man läser bloggen nästan varje dag men pallar man kommentera? Nej, det enda jag bryr mig om är hur många unika besökare jag får, kommentarerna spelar ingen roll (;

men buhu

buhu, varför kan man inte göra :D bakvänt? jag är totalt beroende av att göra bakvända glada gubbar, inte sura för det är drygt. Det fula är att jag tycker det är drygt när någon skriver bakvända gubbar tillbaka, då blir jag förbannad ^^

Snart ska jag och philip gå till safari, hähäh.

Det kan inte finnas mycket bättre än att bli  väckt på morgonen av någon som säger att den älskar en.. ♥

just

haha, förlåt för dampmånga inlägg på damplite tid men alltså jg glömde att skriva att fanny ha man har vare in tha house ikväll också, teeehee, vi busa sönder som vvanligt :D

jag har btw fingervirkat elva meter nu, fett najs alltså.

teehee

nu fick jag lust att lägga upp den här bilden bara för att den är n-a-j-s och bara för att den kvällen/natten var n-a-j-s :D


jagälskardig

var och red ghetto idag. Satt kvar igen, jag är fan stolt. Det hade jag inte gjort för ett halvår sen. Men hon är ändå ganska schysst, man kan liksom känna när hon ska ta ett skutt. Skritten var hon jätteduktig, ställde sig och böjde sig jättesnällt och surade inget alls. När jag först bad om trav var hon jättesnäll och så. Sen när hon tyckte det blev för mycket blev det några sparkar men det gick bra. Bea red rambo också samtidigt som jag red ghetto. Idag var det nästan nära att jag åkte av när hon sparkade men det är ur att det finns något som kallas MAN :)

Provade lite galopp också. Först gick det inte så himla bra, sparksparkspark. Sen fick jag låna ett spö av isabell och då gick det bättre, till slut förstod hon vad jag menade så då fattade hon utan att jag behövde använda spöet. Enda vi hade problem med då var väl att komma ner längst ner på spåret, typ omöjligt. Men det är sånt man får jobba med.

Här kommer lite bilder som madde fotade :)





Ursäkta mina efterblivade miner.. Ghetto är ju gullig iaf :D

josses lista :D

här är listan som jag och fanny gjort, till josse (tydligt nog?) alltså den är inte gjord till josse utan hon ville ha den :D

ridit hest

Hejsan hejsan, idag har vare en gnaska nice dag. På lunchen gick jag och philip hem till han och ba dryga. Vi gick dit utan jacka eeeendaaa från skolan, smart. Eller inte. Sen var det typ så hääääär nära att vi kom försent till friskis och svettis som börja klockan tolv men hann precis :D skillat..........

Red ghetto idag med. Gick inte super bra men hon har inte blivit riden på drygt en vecka sa bea så jag är väl glad att jag satt kvar. Blev ett antal bakutsparkar men det gick bra :)

staden med folk

Idag efter so provet (som jag för övrigt failade ganska hårt, fuskade inte ens) så drog jag och philip hem till han eftersom vi inte skulle vara med på gympan. Najs ju, slutade runt ett typ. Sen kom emelie och så småningom kom wille också. Vi låg i philips säng och chillade en stund sen drog vi in till stan. Det var asnice ju. Sen gick jag och philip hem, vettefan varför men det var nice det med. Men inte när han tar min hand och springer nerför världens läskigaste backe så jag typ dör ;) hahahahaha :)

lolssssssssssss



Bara för att nörda söönnder alla braaaaaaa låtar (L)

förkyld

haha, förkyld som ett helvete. undra varför.................. hmmm.........................................................

Men känns lite bättre nu så, aa.

Jag pallar inte skriva mer på min urspårade SO-uppgift. "Vad tror du händer efter döden?" Det spårade ur så tillslut satt jag och skrev om emos. Men Malin blir säkert glad. Prov på tisdag, jag lär inte ens faila, nöööh. Religion är drygt och meningslöst.

Jag och fanny hade nåt himla känslosvall inatt, lol. Vi är dom bästaste. Här komemr en kul bild i repris.



teeeheeeee

yeeeeee

fanny och jag emoar oss

bäst

jag måste vara dum i huvet

haha, jag måste vara helt sjuk i huvet. Jag har inte gråtit på flera veckor, visst, när jag har vart ensam på kvällarna kan jag ha blivit sjukt depp men jag har inte suttit och gråtit. Har aldrig vart så glad som dom senaste veckorna och nu sitter jag och gråter.. jao.

Bion ikväll med fanny var iaf suuuuper. hahaha, vi är för bra alltså (L)



HAHA, lite över kryddade popcorn, såg ut som dust it.



Oj, det var visst inte så stort som vi trodde. lol




Fanny på en blobb :D

bilder på mig och ghetto




Tränade mycket på samma som Agnes och Piccabbo har tränat på, att Ghetto ska hålla mitt avstånd som jag har.





Duktig hest :)



För nära..;)




Borsta borsta borsta, blank blank blank :)

Bea har fotat allt :D

visste ni att......

..... om man tar en alvedon lite nu och då är det ganska lätt att glömma bort att man har feber typ.

Push tha pic..............


i sinom tid

snart är min tid som stallvärdinna på öor över, känns lite tråkigt faktiskt. Har varit sjukt kul men.. Ja, jag måste ändå bort på nåt vis. Dessutom nu när jag börjar rida Ghetto kommer jag inte ha tid heller.

Gick riktigt bra med Ghetto idag. Hon är så gullig när hon står och krullar ihop halsen och ser jättesur ut, haha. Har man tillräckligt med tålamod tror jag belöninngen blir stor, man såg ju bara vilka underbara blickar man får emellanåt och det bara efter ungefär en halvtimmes klappande och gullande. Hon lyssnade riktigt bra på mig till slut efter några ledövningar. Underbart. Blir massa mer träning förhoppningsvis!

Det blir bio ikväll för mig och fäny :D Vi ska se nån som går klockan nio, ska försöka komma in på The Town även fast vi inte är femton än. Hoppas dom inte frågar efter legg, hehe. Annars bli vi tvugna att se änglagård, punkt punkt punkt.

I love you so damn much
It's sick
but
it's so
true.

snart iväg

Ska snart iväg till Ghetto. Minns ni? Travhästen som nyligen pensionerats som jag ridit två gånger nu tror jag. Hur mysig som helst :) Ska dock inte rida idag. Jag och Bea ska bara göra lite övningar från marken med hestarna, blir mysigt. Tar med kameran så när jag kommer hem kanske det blir lite bilder, förhoppningsvis.

Igår när jag gick och la mig var jag så äckligt trött så jag somnade med hörlurarna och boken och lampan tänd. Ett tag senare vaknade jag och kastade iväg lurarna sen somnade jag igen, haha, trött..:)

Hollywood Undead - The Diary

Nomy - The Freakshow part 1
Nomy - Hjältar, sagan om hur det sket sig <--- haha, grym text
Band Of Horses - The Funeral

Några braaa låtar :)


ppppppwned

pwnade nyss sönder fanny i warrock, äntligen någon man kan vinna över jao :D

Red ramera på stallvärdinne ridningen, gick riktigt dåligt. Ingen kontroll alls i galoppen. När vi gjorde en övning med skänkelvikning, volt och öppna gick det bättre. Skänkelvikningen gick bra annars så var det något att glömma, usch. vi funkar verkligen inte ihop.

Imorrn runt elvaa ska jag vara i gerdal med bea. Kommer bli ku, ska göra lite ledövningar med ghetto och bara mysa lite, ingen ridning alltså. Kanske lika bra det, håller nog på att bli förkyld jag med :(

Skolan var nice idag. typ 14 stycken där i hela åttan, hehe. 8 styccken helplan fotboll på gympan, Dog inte ens ;)

herregud, jao

Den här helgen ska jag sova som aldrig förr. (eller?) jag har iaf ingen som komemr ålla mig uppe. är det bra? jao, kanske.

glömde gå och lägga mig inatt *host* så jag har sovit ungefär 1 timme på lite drygt två dygn. naaaaaaajs. somnade 123423454 gånger på so:n och en gång på svenskan och sov nästan hela teatern på nola. Sorry, den var säkert bra.

Red wazoo idag, gick ganska bra. Han är sjukt rolig att göra skänkelvikning med! (som vi gjorde idag). Vi gjorde också en rolig övning som jag har ritat upp.



allt i trav då, nog upp i hörnen för att göra skänkelvikning mot x, volt ut mot väggen, skänkelvikning ut till spåret igen. Sedan vänder man rakt upp och på två valfria ställen ska man sakta av till skritt, skritta tre steg och sedan trav igen. Mycket att hålla koll på, riktigt rolig faktiskt.

Nu ska jag försöka träna lite tyska glosor, får se om jag orkar. Eller så blire att prata med bea på msn.. hmm, väljer nog det senare. Hejdå.


haha



Haha, bra namn..;)

määääääääätt

amanda, fia och fanny har varit hos mig ikväll. Vi hade saftkalas/avskedsfest för att amanda och fia ska på konfa skit läger till åre imorrn. Så amanda och fia hade bakat bullar igår (asgoda) och jag och fanny hade köpt saft. Rymd dryck, den godaste saften jag druckit. Inte, men den var okej. Vi såg på lite pistvakt och sen såg vi på glee på nya tv11. Glee är såååååå najs :D Jag tryckte i mig sex stycken bullar (de hade med sig typ 22 och vi åt upp alla) så nu är jag asmätt.

skriv will justin bieber ever reach puberty på engelska till vietamesiska och översätt sen det vietnamesiska till engelska på google translate

/Fanny.


Hejdå, och ha det bra (:

jao


mmm, milkshake, peppar och cola, mmmmmmmmmmmmmm jaaaaaoo



från vänster, Jag, agnes, philip, anal, jacob. hehehehe.......


Däcka i soffaaaaaan


Skor, vettefan när jag ska ha dom men jag tyckte dom var så najs  (och billiga) så jag köpte dom :D


Jaaaaoo, 149:- ffs.

jippiiiieeeee

Idag var jag, Elin och Fanny på stan efter vi hade haft bad. För övrigt hatar jag klädsim. Jobbigt som jag vet inte vad. Man dör helt seriöst. Jag köpte "massa" saker på typ 70% rea. En tröja från carlings och två par skor från dinsko. Tröjan skulle kosta 349 men nu kostade den 105 och skorna skulle kosta 500kr/st men nu kostade dom 149kr/st. grYmt.

Laddar just nu in bilder från mobilen till datorn. Kommer bilder från i lördags och ilder på skorna jag köpte idag i ett senare inlägg.

Imorrn har vi no-redovisning. Juste fan, kanske skulle läst igenom min. Äsch, det ordnar sig.

nu ska vi se

blogg.se laggade just neger så vi ska se om nånting funkar nu.

Jag och amanda har planerat att hon, jag, emelie och agnes+ lite folk till ska hyra en stuga på gullvik dagen efter skolavslutningen, GRYMT :D

Nu ska jag också se om det går att ladda upp några bilder är, som jag gjorde igår. Klaga inte, hade bara lite trist.



Bild från Klimpfjäll i mars.



En ros jag tagit kort på med någon av närildslinserna. Inte särskilt redigerad alls, hittade den bara så där.

ledsen

ledsen, men det går tydligen inte att ladda upp bider nu, fuck. aja, pusshej.

bloggtorka

vet inte riktigt vad jag vill blogga om. Har inget särskilt att skriva om jag ska vara ärlig.

Igår var grymt, allt (inte allt men) ordnade sig till slut och det blev nästan som planerat, yes (y)

Imorrn äre skola. Pallar inte riktigt. Skolan bara drygar, vi ska dessutom ha nån redovisning om uppfinningar från 1800-talet, som jag inte är klar med ens, på onsdag. Och på tisdag ska vi ha klädsim på gympan, lär ju inte bli lite drygt det heller.

Mamma jobbar natt inatt igen. Skönt att vara ensam, jaaaoo.

Nu ska jag sätta mig och redigera nån random bild kanske, ni kanske får se sen.

stan idag med tjejorna

stan med fanny, amanda och flisan idag. Det var grymt kul, köpte upp typ alla mina pengar också vvilket inte var lika kul. Köpte bla. en tröja och britney spears radiance. grYmt.

Sitter just nu och väntar på att folket ska komma, kommer bli fett kul.

När du är nära kan jag göra vad som helst.
Du är som en drog och jag är oövervinnerlig.
I have the time of my life
and I owe it ll to you.

kallt

det är kallt som ett helvete ute. Vem går egentligen på sibylla när det är 25 minus ute?

bästa

lol, här är den bästa låten. Ni måste hålla med och lyssna på den, den är grym.

Snart ska vi ha ett samtal på msn om lördag, det kommer bli grymt! :D

@ phone

nyss pratat med emelie och amanda om lördag. :)

kommer typ aldrig somna ikväll men får väl kämpa lite så kanske jag somnar. sov fan 10 timmar ikväll :D Jag och fanny, amanda och flisan vred ju tillbaka dygnet två varv till real-tid. Bra jobbat säger jag bara.

stallet nu,

ska fara till stallet snart typ. Och prrata med älsade vännen agnes, var ett tag sen nu. måste bara säga att under jullovet har jag fått besöksrekord :D asum!

lol'n härdå

Igår kväll var asum. Kom till amanda typ sju. Vi satt och drygade och tog lite egopics. Vi åt jordgubbar med choklad osv. tills fanny kom halv tio. Då drack vi lite redbull. Behövdes ganska hårt eftersom jag och fia sovit tre timmar natten till lördag. Sen drack v lite cider, götta de. Runt halv tolv  blev det så varmt inomhus så vi gick ut. Vi gick till skolan, jag och fanny dränkte oss i lite snö, vi ringde till james, hittade massa gangsta's, skrev i snön, sjöng, gick hem igen. 
Jag och fanny bestämde att vi skule dygna, och detta blev ganska hårt för henne eftersom hon sovit till två på dagen. Som tur var klev jag och fia upp runt nio så det blev lite lättare. Men fanny fick lov att skrämma livet ur mig några gånger för att jag inte skulle somna sittandes.

Är gansk såsig i huvet nu och längtar ganska mycket efter att få gå och lägga mig eftersom jag sovit i två timmar idag ungefär. sjukt, 3 timmars sömn på två dygn.

godnatt, cya 2morrow in tha school.

asmånga kända

fanny: när jag har tråkigt går jag (på natten) in på en massa bloggar, typ elins, din, amandas osv. asså asmånga kända. förutom kissies.
alla: HHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHHAHA
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
död *dra handen, duvet*

GÄSTBLOGGGGGGGGGARN <3

TJO ALLA UTE I STUGORNA :D:D:D:D:D:D:D
sitter med mattu, fia med knuff och mandyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........................................

HÄR KOMMER EN BILD PÅ OSS 4 GITTISAR (jag i grönt)

mattis, mändisch, flisan, FANNNNNNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SJÖDIN IS THE SHIIIIIIIIIIET <3<3<3<3

puss, kram och nyp i stjärten (oh snap!!!!!!!!)

/ yours truly FÄNTY SJÄTINTY, see you in hell bitches.


chaaaaaaaaaooooooo

Hejsan, sitter hos amanda nu. Vi har nyss kommit hem typ. Vi hittade en massa gangsta's som var ute och körde. Det var blött och mascaran rann så alla såg ut som emos. Här  kommer nån random bild som nån tagit med amandas kamera.






Fanny gömmer sig bakom mig om ni inte ser det (hon är en gaydvärg)

jag ikväll



Jag ikväll, är så snäll så jag bju på en bild på mig själv. (mina byxor har inte torkat än efter min vurpa och efter all snö)




HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, kan seriöst inte annat än skratta på riktigt när jag ser denna..............................

förresten, medan jag sitter här och lyssnar på musik och läser bloggar i väntan på att gå till amanda. och äter polkagrisar ur en påse som legat öppen sen vi kom hem från stockholm..., tänk om katterna har slickat på alla polkagrisar? skulle inte vara så himla nice :)

Tar förresten med min lilla gulliga miljoner år gamla kompaktkamera :)

sen så var det det här med hästarna...

har inte skrivit särskilt mycket om vad jag gjort i stallet på ett tag. Kan bero på att det var lite mer än en vecka sen jag var där igår också men, aa.

Igår på stv. ridningen red jag iaf Alice. Trodde det skulle gå rent åt helvete men gick faktiskt riktigt bra. I skritten när vi kortade tyglarna gjorde jag mycket halvhalter, halter, ökningar för att se till så hon lyssnade ordenligt. Vi hade två mindre fyrkantspår där volterna brukar vara. I varje hörn gjorde vi lite framdelsvänding. Gick ganska bra. Sen gjorde vi samma sak i trav, ingen framdelsvändning dock ;) Gick jätte bra, hästen sprang inte iväg nånting alls.

Sen gjorde vi nån övning med skänkelvikning in och sen ut på en långsida, galopp nånstans på kortsidan, vända in och rida rakt fram till andra kortsidan och bryta av där någonstans. Sen börja om igen. Hon hoppade in i galoppen och kastade sig in i avbrotten och bytte galopp på långsidan, men jag är ändå nöjd. Första gången jag red henne upptäckte jag att det inte är lönt att sitta och slita så det var bara att volta och ställa henne tills hon lugnade sig. På slutet när vi travade av var hon jättefin och jag satt nästan och åkte med glapptygel, sötponni :)



Bild från mars 2009. För er som inte vet är Alice en liten ponny (D-ponny, liten ändå).

hejhej, stallvärdinna med moah idag

moah ringde igår runt tio och ba: heeeeej, vill du vara stalvärdinna med mig imorrn? Ebba kunde inte och sa det typ nyss och jag har inte lust att vara ensam. Jag: suuuuure :)
Kom sen på att man måste vara där rätt tidigt och att jag och fia nyss vaknat och jaa... Blev inte så lång sömn idag men det gör inget.

Jag och fia är typ störda i huvet. Runt fem i morse låg vi och skar sönder ett gosedjur. Och asgarvade. Det var ganska najs. Nästa gång ni känner er riktigt emo och depp, skär sönder ett gosedjur istället för dig själv ((((((((((((:

blir amanda, fia och fanny ikväll, kommer bli fetnajs. sover där och kommer kanske bli mer uppdatering och bilder från det imorrn.



Juste, beställde nyss hörlurarna med :)

lol vakna nyss

Jag och fia vaknade nyss. Ganska najs det. Men värt vare :)

lol

Haha, har suttit och spelat det här mot philip i typ en timme nu. Man kan ju säga att jag suger ganska hårt, har inte vunnit en enda gång.



War Rock

fucked up låt

now it's too late, too late, to live.
only heaven loves you now so love it back for once, just once.


kom nästan nyss hem från mormor och morfar. innan det var ju stan med fia, det var kul! Köpte ganska mycket,
två nagellack,
diadem,
armband,
hårsnoddar,
4 par örhängen,
mössa,
skärp,
2 par jeans,
kappa.

Typ det :)
Haha, fia säger att hon alltid köper så mycket när hon går på stan med mig? Är det bra? När jag har lite pengar att köpa stuffs med så kan jag bli ganska impulsiv och köpa en massa, haha ^^

snart i väg på.....

mellandagsrea, har inte hunnit kolla nånting eftersom jag suttit fast ute hos pappa under hela julhelgen. Ska försöka hitta nya jenas och lite tröjor mm idag på stan. Vi åker väl och hämtar fia runt kvart över tolv typ.

Mellandags rea över internet, det här är något som kanske beställs idag:



Press tha pic!!

Wesc taambourine, dock ingen rea på dom tror jag. Har inte hittat nån iaf. Men eftersom Granit tuggade sönder mina skullcandy så...



suck

programmet sög, en timme och trettio minuters väntan för en minuts klippt skit. Jag tror den riktiga intervjun är här.

oh yes

gick och la mig runt åtta i morse, seriöst, kändes som klockan var typ åtta på kvällen, inte på morgonen. Helt klar i huvet, däckade dock någon minut senare.

Vaknade sen runt nio av nåt jag inte vet vad men somnade igen. Tolv vaknade jag igen och då väckte jag ida, hehe (6) Hon var helt knäckt typ men jag var fortfarande helt vaken. Sen runt halv tre totalt dog vi båda två i soffan. Då kom idas mamma, vi gick ner och satte oss och halvt sov vid bordet, och då hände det............. Jag drack en halv kopp kaffe :o (därför är jag fortfarande vaken, men måste ju se på femman ikväll också). Var inte så hemskt, dock undrade pappa om jag skulle ha lite mer kaffe till mjölken.

Vill ni veta en sak? 2010:s wow för min del? Sen halva februari tills nu har jag gått ner ca 12-13 kg. Är jävligt glad om jag får säga så.



måste dessutom se det här, ska bli sjukt kul!

Imorrn ska jag försöka komma ut till mellandags rean med fia också, hoppas man hittar enmassa.

godmorgon/godnatt

vem vann igen då? jo jag såklart. Det är inte så lätt att vinna om man inte sovit på ett tag, huh?

Ska i alla fall kolla med huvet om jag har lust att sova. Bloggar väl kanske senare idag när jag kommer till mamma osv.

hehehehehe

IDA

nattäter

jag och ida sitter och nattäter. inte bra, inte bra alls. men vafan gör man om man är hungrig på natten då? svälter?

vi har nyss sett senaste harry potter filmen, dom blir bara mer och mer deprimerande för varje film. Inte så jätte bra men man måste ju se alla ändå.



google bild

lol x 10000000000000000000000



godkänd av staten, den var bäst

Färdigflyttat :D

Nu har jag och Ida flyttat ut, förjävla najs alltså :D Har också bytt högtalare på datorn, byggt en stoljävel och bytt tangentbord+mus. Himla bra alltså, nu lyssnar vi på nån konstig låt.
cyaaaaaa <33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<<3<33

höhö

jag satt nyss och kollade på hockey. jag. tyvärr så är det ju så att varje gång jag kollar på hockey så förlorar laget alla i min familj hejjar på, även denna gång. Sverige-Ryssland. 3-3 och Ryssland vann på straffar.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sitter med pappas fet "bärbara" dator i sängen och broder undrar vad jag gör. Jag sa bara "du vet". ehehe

loda gärnet, ensam :(

Men kanske inte länge till, om pappa inte tyck det är drygt så ska jag och ida vara med varann imorrn också, dryga som vi är.

Men seriöst, hur tråkigt kan man ha egentligen? Igår såg vi på film i typ sex-sju timmar. Först en dålig drama film som hette buried, sen scary movie sen for vi till henne och såg på solsidan, hela säsongen, från tjugo över tio till tio i två. Najs de. Men solsidan ör typ det bästa som finns så det gjorde inget. myyyys..





Usch, typ äckligaste som finns, kola med safranssmak..



Choklad, från tyskland. Mums :)



Skräp :D



Bästeeeeeeee, hos idaaaaaaaaaa



Läskiga filmer :oooooooo (not)

Vad tycker ni om den nya designen egentligen? Snabbt ihopkraffsad idag men jag har inte så mycket fantasi när det gäller min egen bloggdesign, bara andras typ. Dessutom vet jag inte vad för biolder jag ska använda. Men det är väl innehållet som räknas antar jag.

trying to get inspiration

Försöker göra en  ny design till bloggen nu, blir inte så fantasifullt och så men får duga. I varje fall så länge, kan ju inte fortsätta ha den tillfälliga juldesignen ^^

ida och jag lodar film

jepp, har nyss  sett buried. den var inte ens bra. den får typ 4 av tio blöggar. så är det med drama filmer dom är inte ens bra.

Nu ska vi se (börja se iaf) första scary movie och sen när senaste noob potter har laddat klart ska vi se den.

cya, kommer lite lodis-film-bilder på oss sen. och på annat roligt ondöigt skit.

listaaa från agnesslindberg.blogg.se

så här kul kan man ju ha också :)

Ta fram din telefonlista och blunda,
bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.

Namn: Linnea Edlund
När fyller han/hon år?: hmmm, eehe, jag borde nog veta det här..
Vart träffade du han/hon?: ingen aning
Hur är han/hon som person?: Grymt snäll, min idol när jag var liten ;)
Tycker du om honom/henne?: Klart
Beskriv honom/henne med tre ord: bästa kusin typ :)

Namn: Amanda Häggmark
Är ni bra vänner?: bästa (L)
Kan du lita på han/hon?: såklart
Har du kysst han/hon?: Nope
Hur länge har ni kännt varandra?: haha, typ ett-två år?
Beskriv honom/henne med tre ord: störd, rak och ärlig, snäll

Namn: Peter Kroon
Hur länge har ni känt varandra?: Har aldrig känt varandra och kommer antagligen aldrig göra det.
Har du kysst honom/henne?: Nej
Kan du berätta hemligheter för personen?: haha, nej?

Namn: Agnes Lindberg
Är ni släkt?: Nej
Hur är han/hon till sättet?: Grymt snäll, galen ibland och försiktig ibland :) bäst
Känner du honom/henne bra?: tror jag väl

Namn: Carmen Nmitz
Hur gammal?: typ 45 kanske.
Bor?: I samma hus som jag
Hatar du personen?: inte precis

Namn: Emma Nyberg
Har du kramat henne/honom?: aa
Har du sett personen full?: nej :p
Är personen äldre än du?: tror de

Namn: Evelina Sjödin
Är han/hon vacker?: jarå :)
Minne av personen?: senaste, sov på stallet och agnes pappas jobb ;)
Har du hennes/hans msn?: ingen aning

Namn: Ida Westman
Står han/hon nära dig?: näää, inte alls ;)
Har du kramat personen?: ja
Har du varit förtjust i honom/henne?: nej ;)

Namn: Moah Åkesson
[ ] Ful | Fin [x]
[x] Glad | Sur [ ]
[x] Flicka | Pojke [ ]
[x] Vän | Kärlek [ ] Äckel [ ]
[ ] Tråkig| Rolig [x]

vecka elva

Idag kommer ida hit! Vi ska vara med varann bara för att dryga, för vi var med varann igår och i förrgår också, hej :)

Vecka elva ska vi till fjälls igen, till klimpfjäll. Vi har farit dit i två år nu, det blir mysigt :) Och ja, jag ska försöka göra en ny design till min blogg..................., när jag orkar.



Nåt random hus från sist vi var där.





Soluppgång uppifrån K2

nyår med ida och fia




Ida och fia gömmer sig för kameran samtidigt som dom försöker sära på kyckling och äckliga saker :p



Gott......;)



Mat (Y)



Jag i idas wonderful onepiece efter att vi gått ut och tittat på raketer+öppnat pommac som sprutar :D



Ida halvt borta runt halv fem.



Klockan jag fick av ida i julklapp :D

YESSSSS

Jag vann, jag är bäst. Vaknade för ungefär en timme sen och gick och la mig åtta när jag upptäckt att  jag vunnit. (Y)

Ida och fia däckade halv sju, sen sov dom så sött. Bilder kommer kanske senare idag :)

Ska försöka byta design också, kan ju inte ha den här längre nu när det är nytt år och alt. Vad tycker ni, ska man satsa på en ljusare eller mörkare design?

jora

jag vet inte riktigt vad jag gör uppe nu, spammar och drygar typ. hoppas det inte är någon som läser det här just nu.

dessutom tjänar jag 100 kr om jag är vaken längre än philip men det lär ju hända också.

RSS 2.0