21-06-10 Ändring av design?

Det var ju ett tag sen allt var lika grått och tråkigt som designen så jag tänkte att jag kanske borde göra det lite mer somrig? Grått och svart är inte så kul precis...

I helgen har jag varit hos pappa. Blåsigt, kallt och regn är det som finns att välja på. Ett riktigt fint sommarväder. Med vädret kom också en förkylning. Dock la den helt av på lördagförmiddag när vädret klarnade upp, haha :)

Den här veckan ska jag, henny och amanda ha film-marathon. Imorrn är det tänkt att vi ska vara hos mig i mitt lilla rum (!) Vi får se hur det går.. :p Amanda lyckades nyss få med mig på bio på tisdag kväll/natt, nästa vecka. Gissa vilken film vi ska se?!



12-06-10 - Fult

Som rubriken, bloggen är verkligen ful. Jag hatar den.

Jag ska försöka skriva något nu, jag har inte så mycket att skriva. Eller egentligen har jag det men det känns som att det var så länge sen så det inte är viktigt längre. men jag kan skriva det ändå, bara för att få något att skriva. Det var himla länge sen man skrev nu känns det som.

Sommaren har börjat, det är så bra så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag villl ta bort tiden och leva här för alltid. Åååååååh.
 
Vi for till Västanåmarkagård och red islandshäst där. Vi hade himla tur med vädret, ungefär tjugo minuter innan vi var tillbaka började det regna,  men inte så mycket tack och lov. Hästarna var jätte mysiga och snälla :)

Donna är världens sötaste, vi red ut i torsdags och mötte en lastbil. Jag hoppades att ingen av hästarna framför skulle bli rädda när donna plötsligt riktigt kastade sig upp för kanten, in i ett träd och sen in i Camelia. Herregud vad jag blev rädd. Hon tror att hon är tuffare än vad hon är.. Hon är en riktig fegis :p Men världens absolut gosigaste, jag kan till och med flytta henne bakifrån nu. Efter lite mer än sju månader går det..(H)

Och igår, när vi red stallvärdinneridningen då. Då kom skabbräven i på planen (snälla, kan inte någon skjuta den?).  Sandra sprang efter och jagade den, haha.

Den du Fanny, nu har jag skrivit en massa ointressant. 

RSS 2.0