söt ♥



Älskling tyckte iaf att det var roligt :)

awesomeness

Hejhej,  sitter och lyssna på lite musik med amandaaaaaa. Ganska slappt, har art och köpt mat mm.  för ikväll nä ida och fia kommer, blir rätt trevligt dä :)

 

Ganska asum låt, Akon - Angel

HAHA

Vi red på stora plan i djupsnön för amanda skulle fota oss. jag hade schabrak för donna är så jäkla oskön att rida barbacka på. Hon var ganska taggad att gå upp dit för hon har antagligen inte blivit riden på ett tag. Men hon var inte så himla pigg ändå, tyckte nog att det var ganska jobbigt. Traven var ganska oskön eftersom steget blir ganska djupt och så i snön. Sen skulle jag prova galoppera efter en långsida och det var verkligen skönt, skönare än att galoppera på plan mark. Och mysigt, donna som är så gullig och tyckte det var kul.

Sen, sista galoppen för mig, kom alla i full galopp bakifrån och sen var det iväg i full fart. Sandra (galensandra) med camelia (galencamelia) upp jämsides med mig och då tändes tävlingsinstinkten i donnsi. Till slut fick jag inte stopp på galoppen och Donna gick bara fortare och fortare. På sista långsidan gjorde hon en bakutspark och jag föll (såklart) av. Det var typ den roligaste avramlingen jag nånsin gjort, snön var så mjuk :D Donna klarade sig bra men gjorde ett ärevarv, sen kom hon tillbaka till mig.



HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA


tur bara att tyglarna inte for över huvet så hon fastnat :o

bilder




Ja, som sagt, synd att skärpan och ljuset var helt ksst på dom flesta bilderna. Så går det med en n00b vid kameran i vinterkylan. Bättre lycka nästa gång önskar jag mig själv..;)


ehe

kom hem runt halv fem imorse. grymt kul ute med philip igen, fail bara att han glömde sina skor på blakongen min. rondellen vid coop är beste :)

Tänker rida lite senare med Josse och agnes idag, runt fyra bli det väl. Ska fara till stallet så att jag är där runt tre. Kanske inte blir nå mer blogg idag för ska kansk sova där med bästaste vännerna :)


Kommer snart några bilder från gårdagens fotografering. Synd att bilderna i överlag sög, men ekipaget var ju fint iaf.

nyss hemkommen

kom nyss hem från e asum kväll hos Moah :D Jag, bea och moah såg på massa filmer, hittade lodisar på ica och smällde i oss dipp :D Som vanligt jättekul men bästaste tjejornaa :)
moah var så snäll så att hon skjutsade hem mig sen också :D

godnatt , inte för att jag kommer gå och lägga mig nu men ändå, ♥


JUSTE, måste kolla på bilderna på emelie och jossi med nu :)

hallluuuuu

sitter och väntar på att bilderna från idag ska överföras, sedan bär det iväg till stallet. Och rida doni :D

omegle

jag älskar omegle


bara för att

bara för att jag tycle bilden blev rätt bra.



 Helt oredigerad



Redigerad nyans/mättnad, kurvor och intestitet/kontrast

Haha, man såg typ ingen skillnad. Orginalbilden tycker jag ändå var finare :)

Yes

Ska typ snart gå och hämta mina skor hos philip men innan det ska jag skriva om dagens ridtur.

Först red jag barbacka en stund men det vart drygt så jag bad någon att hämta en sadel. Då kom snälla annie med donnis sadel så då blev det sadel på och utan stigbygar istället :D
Jag komemr nog aldrig få donna att gå i nån vidare form men hon kan ju lyssna mer eller mindre bra på hjälper. Idag var hon jätteduktig och gullig, nästan pigg :D

Jag har btw världens bästa vänner :)

haha

kom hem halv sex i morse. har sovit fyra timmar. fett värt, det var säkert inge kul.

Snart bär det av till stallet och rida :D Sen ska jag se om jag kan lämna tilbaka philips skor typ.

-

från att vara högst på topp till att aldrig nånsin ha varit vara så låg

blogg.se är lagg.se

haha, funkar inte att ladd aupp bilden jag printade men nu funkar CS5 :D:D:D:D:D::D

eheheh

Installerar photoshop, synd att man råkade ta bort en systemmapp bara.

julmat

herregud, såååå mätt. Har nyss vart ner och ätit en gravlax-macka och en julskinka-macka, bara för att det är gott :m

Igår fixade pappa cs5 till mig så satt och slarvgjorde några fula bilder. Som jag sen satte som bakgrundsbilder (6)

Och Frieda är för söt! När man spelar nånting och det går bra för henne bara skriker hon "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" så man blir typ döv. Igår satt hon i mitt knä när pappa spelade ett parkeringsspel på datorn. Vi kollade och varje gång han lyckades parkera vrålade jag "YEEEEEEEEEEEEEEESSSSS!!!!!!" med värsta rösten som skar sig och allt och sen gjorde honlikadant, haha :)



Eheheheheh



xp:s exempelbilder var verkligen kass kvalité på.......

hemmaaaa

hemma från farmor och farfar nu. Dom är för grymma båda två. Det är alltid farfar som har duckit upp snappsen först och sen sitter farmor och skäms för det. Haha (L)

Frieda är också för söt, typ fyra år och pratar flytande tyska lite ovant ;) Hoppas alla har haft en riktigt god jul, eller kanske inte för god, och njut den sista halvtimmen som är kvar nu.

julkänslor

Äntligen kom julkänslorna! Imorse när jag vaknade kände jag förväntningarna komma. Så härligt! :)
Vaknade typ nio och klev upp och såg på tv ett tag. Sista avsnittet av julkalendern var kvart över tio. Den har faktiskt varit mysig. Ingo med pyret var lugnt skönast :D Synd bara att jag såg typ sju avsnitt.

Pappa kommer och hämtar oss här runt ett. Klockan tre ska vi vara hos farmor för att fira jul där. Kommer nog bli ganska mycket släkt där, det är mysigt. Jag älskar min farmor och farfar, dom är så härliga. Dessutom borde man passa på att träffa dom, farmor är ju typ 95 år. Dock fortfarande väldigt pigg men.

God Jul allesammans! Missa inte Kalle Anka klockan tre ;)


god jul och gott nytt år

ja, som rubriken.

HA DET BRA ALLA SKÖNA!! :D


Julen är här

Nu har alla fart hem. supertrevlig kväll med mormmor, morfar, moster+sambo, mamma och bror :) Jag har ftt massa julklappar, godis, tights, pengar mm. supert! imorrn blir det jul med pappaoch släkten där :)

sthml horse show



Piaff

all i want for christmas, is you ♥

sitter och skriver med en hand för har nyss målat den andra med mitt nya guld/glittriga nagellack :)

skulle egentligen fota agnes när hon rider piccabbo idag men det blev ine för det är så satigt kallt ute. och emelie och jossan tar vi på måndag, håller tummarna för bra väder.

nu har nagellacket torkat så nu kan jag skriva med båda händerna igen..;)

Idag ska vi fira "lilla julafton" här hos mamma. det är så mysigt, spelar ingen roll att det inte är den 24, för vad spelar datumet för roll egentligen? huvudsaken att man gör alla sina vanliga  gamla traditioner som man har byggt upp tillsammans! träffar släkten, äter julmat, byter juklappar med varann osv. ja, så ikväll kommer iaf hea  släkten (eller inte) och byter julklappar, äter och har mysigt tillsammans :)



Ett skylfönster på NK.

stan+fia hela dan

vaknade upp runt halv nio, läste egoboost (:D), åt frukost... sen städade jag runt lite. sen åt jag och typ kvart över tolv skjutsade sandra mig och fia till stan :D Fia skulle köpa de sista julklapparna och jag följde bara med som stöd. Det var grymt fett med kallt ute, typ runt 22 minus hela dan. Men sånt får man leva med om man bor i norrland, yes. Stan var grymt iaf, det var två stycken butiker som sa till oss (i smyg) att vi mmåste gå därifrån typ, haha.

Typ halv fem kom vi hem tll fia tror jag. då satt vi och degade och kollade på klänningar och så på internet. och lyssnade på en bra låt. Sen gjorde vi en grymt bra film. Jag hade lovat mamma att komma hem runt tio typ. När jag frågade fia vad klockan var så var den kvart över, så då fick vi springa runt och städa lite snabbt sådär och sen gick jag hem :)



Ni kan få en grymt fin bild på Pilelden, en fyraårig nordsvensk som Ulf-Arne har i träning. Så söööt :)

hejsan bloggen

jag fick en merci av agnes i juklapp idag :D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

hur kul har jag egentligen om jag sitter och redigerar en bild på mig själv? inte så kul men jag gjorde den för att prova en sak. faktiskt. synd att det verkliga jag inte är så likt bara.



bilden är, under allt redigeringssmink, en mobilbild. därför är det inte den bästa kvalitén.

Kom på ett skitsmart ord nu, redigeringssmink. Man kan dölja och ändra ävldigt mycket med smink, men man kan inte göra en äckligt ful människa fin om man säger så. (det lät lite elakt men så är det)
Man kan faktiskt inte redigera en bild bra heller. Eller det beror på hur man menar med bra förstås. Men om man ska redigera den seriöst bra, tex göra skärpan på det där trädet med hunden som luktar på blomman under istället för det fula trädet framför, som egentligen var helt i fokus, går tyvärr inte.

Man kan inte redigera en dålig bild bra igen.

(haha, det där med äckligt ful människa lät inte bra men ni kanske fattar ändå)

nästa, stallet.

Nu nåste jag skriva lite fort.
Idag var det sista dagen i skolan, för dom flesta. Jag vet inte riktigt om jag tycker det ska bli roligt med jullov. Visst, längtar jag tills hyrdagarna men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom vara med moah och bea och fota emelie med jossan. Jaja, får väl hitta på nåt :)
Vi fic också betygen idag, jag fick vg i alla ämnen förutom fyra, då fick jag g :))))))))))

Idag har jag köpt min sista julklapp! ********** till fia, du vet ;)

ciaooooo

bäst


sho bre mitt vinterland

fattar ni hur mycket det snöar eller? det har typ snöat i tre dagar i sträck nu, fuck.
Nä, jag skoja, såklart älskar jag snö. jag bor ju i norrland. eller?

Kom hem runt halv två igår, kvällen var asnajs :D först kom jag till fanny runt fem över sju och då var amanda där redan. då gick vi ner till fannys bio och såg på devil. den var asläskig, jag tänker adrig åka hiss mer. sen såg vi p norbit, hehe, den var kul. sen kom fia typ halv tolv och då hade vi börjat se nån som hette get him to the Greek. Jag fattade typ absolut ingenting av den filmen men den var typ kul.

idag ska jag, mandubejb och josé byta julklappar. kul att jag inte är klar med mandus, ska försöka ta mig till boom på nåt sätt innan för att köpa något åt mamma och kanske fullborda mandus. jag har inte ens slagit in den! ajajaj. Haha, om jag blir allldeles yr får jag väl stanna och sätta mig ner en stund eller så. hjärnskakning stoppar inte julhandeln. speciellt när den är så liten som den är ;)

hemma hos fäny

sitter hemma hos fäny och skriver på hennes fetbloggdator i hennes fetsoffa och tittar på film på hennes fettv med fetbas. fettnajs.

Vi såg på devil. Fattar ni hur läskig den var eller? Jag tänker aldrig åka hiss igen, och farmor försvann. fan hon kommer hemsöka mig inatt ba :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Imorse vaknade jag med hjärnskakning, det var ganska fetnajs med.

Grattis unge :D

Grattis agnes, hoppas du hade en redigt trevlig dag :)

Dagen har vart grymt slapp, typ försöka komma in på datorn på KLT, rast, NO nånting. Jag, emelie, amanda och fia stod och pratade om nåt hela lektionen. Maria, våran lärare, deltog i samtalet. Lunch. Efter lunch ner och ha idrottsteori. Typ det tråkigaste på hela dan. Sen se på fotbollsturneringen. Sen tyska. Vi slutade en kvart tidigare också :D Sen hem igen.

Sen hem och dega ett tag. Sen for jag till agnes för att träffa lite folk och fira hennes födelsedag :D Det var jättemysigt. Sen händer det inte mycket mer, då åkte jag hem med emelie och evelina.

Nu sitter jag här helt ensam, mamma jobbar natt inatt och brode rär hos pappa. Men jag älskar att vara ensam hemma. Om inte internet dör och man måste gå ner och starta om det och man känner sig om den dumma tjejen som är ensam hemma, hör något i källaren, går ner och kollar, det var bara katten, går upp och blir mördad.



Originalbilden på hjärtat har jag faktiskt tagit med min trofasta vän Mobilen.

Staden

Har nyss varit i staden och klippt mig (sju centimeter bort bara!) och köpt lite julklappar med Fia. Jag tog tillbaka luggen, det här kommer säkert som en chock för många som har hört mig säga att jag aldrig mer tänker klippa lugg, jag blev så less på den! Den blev asdryg och så, men det var så många som sa att jag borde ta tillbaka den igen. Jag inser faktiskt nu att jag passar rätt bra i det, speciellt efter att ha sett mig med en slags snedbena igen. fyfan alltså säger jag bara ;)



Inte så stor skillnad typ :) Måste dock platta sidorna sen för dom krullar upp sig som ni kanske ser :o
Jag suddade ut mitt ansikte för jag såg värsta borta ut.. Det högra är för några månader sen.



Ser ni vilka som gömmer sig  det här vackra hjärtat? :D




P.S: Jag och fia hatar byll2

Luciashow osv.



Här är senaste och sista avsnittet av flickorna på klitteholm. Dåligt slut tycker jag, det som har vart så roligt :o Dock var det näst sista askul så man får väl ta det med en nypa salt ;)

Igår slutade praon. Det kommer bli astärt att börja i skolan igen :( Och jag kommer sakna alla små lurviga hästar, men Ulf sa att jag fick komma när jag ville så på jullovet kommer jag dit nån gång :D

Idag var det luciashow. Det ska vara imorrn också klockan tre. Tycker allt gick ganska bra, Kiamba blev faktiskt yttepytte lite piggare när hon såg publiken men annars var allt som vanligt ;)

Prao i ett travstall.

Haha, jag älskar min praoplats! Stallet är asmysigt, hästarna gosiga och lurviga och folket lätt att ha och göra med, kan det bli bättre? :D

Det har vart mycket idag, en häst blev riktigt skrämd innan den blev riktigt utkörd ur stallet, en ettåring dessutom. Hoppas att det inte får några men för det resten av livet bara :o Skriver mer i ett annat inlägg, annars blir det här drygt långt ;)

Sen när Ulf farit hem och vi andra skulle ta in hästarna skulle Jimmys assistent Rosmarie ta in den snällaste hästen eftersom hennes knä hade gått ur led i måndags så hon haltade lite. Jag tog in en liten häst som har grimskaft på sig i hagen (ett kort) för den är så svårfångad annars. Ulf hade sagt att man inte får stå framför henne när man öppnar för hon känner sig typ trängd. När hon hoppat ut ur hagen är hon lite stressad och kan springa över en, så därför ska man stå på sidan. Jag stod på sidan och smackade lite när hon tvekade. Haha, hon hoppade såklart på mig ;) Dock inte hela hästen, men lite. Gjorde inge ont som tur var :) Sen tog jag in en liten svart hingst som är riktigt gosig. Om man inte låtar han bestämma :p

När jag kom in undrade jag vart Rosmarie var så jag gick och kollade vid hästen hon skulle ta in. Då mötte jag henne och hon sa bara "jag får honom inte att gå fram ett endaste steg!" Konstigt tänkte jag, han är ju en av de snällaste.. När jag kom dit hade han inte ätit något hö på hela dagen och det var nästan inga spår i hagen. Jag smackade och försökte få fram honom men han ville verkligen inte! Vi försökte skrämma fram honom men han hopade bara runt med framdelen eller tog typ ett steg framåt. Han var inte svullen på något ben men stod och skakade, hela hästen. Det var lite skrämmande fatiskt. Rosmarie gick och ringde till Ulf och bad han att komma. När hon kom tillbaka till mig och hästen hade jag gett honom lite hö från högen han inte rört. Han högg nästan efter höet när jag gav honom det, han verkade riktigt hungrig. Hon hade också med sig ett till grimskaft så vi hade spänt honom på varsin sida. Vi smackade och klappade med händerna, och nu gick ha fram nästan frivilligt, mycket lättare än innan! Vi gick med honom till stallet och på väg dit mötte vi Ulf. Han bad oss springa lite med honom men han haltade inte på något ben. Vi ställde in honom i boxen och han fick behålla båda täckena och äta massa hö. Hoppas att det inte var något allvarligt!

Tog bort typ halva inlägget som jag lägger upp imorrn runt tolv, det blev så långt :o Här kommer en bild på min favorithäst i stallet som heter nåt med sjöpojken :)




Kul att han blundar :o men jaja, han är gulli ändå :)


herregud .

Igår åkte jag med Moah till Bea. Jag skulle rida ut med Bea på Ghetto och Bea skulle ha Dino. Runt kvart i två kom jag till ola där Moah stod och väntade på mig. Hon hade vart så snäll och tagit med mina stövlar, skor och spö :D

När vi kom på vägen nästan ända framme så såg vi nåt på vägen.
Moah: Vad är det där?
Jag: DET ÄR HÄSTAR!!!!
Moah: DET ÄR GUNNARS HÄSTAR :O:O:O:O:O:O:O
Det var en bil bakom dom som körde väldigt långsamt medan de travade i full fart mot oss och sedan in på vägen där vi tänkt svänga in. Vi körde efter dom ända fram till Kicki. Där hoppade vi ur bilen och sprang efter dom. Jag rinde till Bea och hon höll på att dö efter att ha sprungit full fart genom kalhygget och allt :p Hästarna sprang in på en liten väg tillbaka till Gunnar och då sprang vi efter dom. Sen vände dom såklart igen och for ut på ängen bredvid.. Då kom Bea med mat i hink och grimskaft. Hon började skramla med maten och då kom Nimros i full fart mot oss, hehe.. Ghetto och Rambo var dock inte så lättlurade utan de stod kvar. Gå gick jag och Bea för att hämta dom och sen var den saken avklarad :)

Sen när vi skulle rida så hade det tyvärr hunnit bli mörkt så vi fick ta på oss pannlampor och reflexer och allt. Vi red fram lite på ängen först och Ghetto var jättemysig, inge bråkig alls! Sen red vi ut runt gropen, det var mysigt :D

Igårkväll kom amanda till mig. Sen gick vi till Josse och såg på film, mys! Vi hyrde ice age två på deras tv. Haha, jag skrattade i en kvart åt en liten gris som sa mitt i en berättelse om klövdjur, "Ibland kräks jag". Jag dog såå häääär  mycket.


Sitter i ljusgår'N

Med fia. Det är inte så kul som det låter, har renskrivit mina egna åsikter om siamesiska tvillingar, mina egna åsikter är dock inte så bra :)))))))))))


HAHAHAHAA, en random bild på datorn :p

Sen ska vi göra marsinpanskulpturer av ******** :D

Lalalalal

Sjukt kul vecka, verkligen :D Även fast jag tänkt onödigt mycket har det varit spännande och dessutom sjukt pinsamt ;) Men vi gillar'T.

Ridningen idag gick rätt bra. Jag red beverly och även fast hon drar en aning blir jag inte rädd som förut utan tycker det är roligt att känna henens glädje till att hoppa, hon typ studsar innan galoppfattningarna och innan hindrena :) Vi gjorde en rätt svår övning, ska försöka rita den...



Såja, jättefint ;) bommarna vid dom gröna pilarna är en studs med det lägsta på sockerbitarna och den gröna pilarna är galopp :) 


Borde verkligen inte tänka på dig, jag blir spänd, hyperaktiv, kan inte äta, inte sova. Det här går inte..


kul..

Kul att man sov i fem timmar, vaknade fyra sen var det kört.. lär somna på provet, najs :)

dock är jag inte särskilt trött, om man säger så..

.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

har sovit rätt lite i veckan, ändå sån jävla överskottsenergi..

Konstiga tider

Skönt att det var varmare ute idag än igår! Det är äckligt kallt ute just nu säger jag bara, runt typ 15 minus. f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t . . .

Sitter och lyssnar på en gammal skööön låt, vill ha dig-freestyle, hihi :)

Har inte mycket mer att skriva än att...


Imorrn har vi engelska prov. Najs eller vad? Naaaaat. Men vi ska få äta vårat fika medan vi skriver prov. Fikat som blev över från julmarknaden som jag och jossse inte var med på.

Ciao ♥

RSS 2.0