Håller humöret uppe...

Är på lite bättre humör idag, det är faktisk ganska skönt att det regnar.

Ska gå på bio med shanelle och josse också, det blir säkert bra. Gissa vilken film vi ska se?

Jag vill så gärna ha en sån här! Ser hur himla mysig ut som helst! Dessutom härliga färger :)
Dock en aningen för dyra, jag menar, jag kommer antagligen bara gå runt och slappa i den hemma...




Vad tycker ni?



Ha det bra idag

/ Matilda

--

fan fan fan

R.I.P <3

Bilder från Ulvön

Vi var ju på Ulvön idag. Glasskiosken var stängd, mitt liv gick bort  och gömde sig i ett hörn </3

Här kommer iaf en massa bilder :)






På väg in i Ulvöhamn.



Nya superfina och fullbokade hotellet...



Utsikt uppifrån Lotsberget



En nyckelring jag fick



Läs själva ;)





Ulvön idag

Idag ska jag fara till Ulvön med kära familjen. Det var verkligen länge sen jag var där. Det enda jag minns är min mammas kompis glasskiosk som hade en jättegod citron/kaktus sorbet. Mums! Vi åker halv två från Köpmanholmen. Någon mer som ska dit? Tar inte med mig kameran så ni får nöja er med mobilbilder när jag kommer hem. :)

Bild på Ulvön



Bild på "dagens" outfit.






haha

Varit med Linnea, aka Lenny, hela kvällen. Vi cyklade runt halva sjön, badade och sen såg vi på beck skarpt läge :) Nu är jag så trött så det blöder ur ögonen och vi underhöll oss nyss med den här filmen (a)


Amanda och henny for nyss

Ja, amanda och henny for nyss. Vi har haft super roligt. Jag och amanda var vakna till sex (kände mig lite cool då eftersom jag hade varit vaken i 21 timmar) och henny sommnade runt halv fem. Sen vaknade vi kvart i tolv och åt frukost och badade igen. Vi är baddarna :)

Måste gå och ta bort alla madrasser och allt i vardagsrummet och sen får vi se vad jag roar mig med.







I väntan på Henny och Amanda

Jag skulle skriva ett inlägg om att jag väntade på att amanda och henny skulle komma men nu kom dom så jag kan inte göra det längre.

här kommer två braaaa låtar iaf + en bild på mig.

en har en ganska sjuk text (eller båda har det) men dom är braaa :D







Awesome (y)

Den här låten är bra! Men den finns inte på spotify :(



Mandus på stan :)

Vart på stan med mandus idag. Hon hittade en "jättesnygg" tröja som hon ska börja använda 24/7 :D
Innan jag träffade henne så var jag in på telia för att fråga om hur man skickar låtar på bluetooth och skickar mms. Och vet ni?! Jag kan varken skicka mms eller skicka låtar på bluetooth :D:D:D:D::D:D:'D
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA.
Man kan fixa det där med mms men pappa får hjälpa mig med det.

Efter det gick vi runt lite i gallerian, sen till port nio och på väskan och skulle försöka hitta en väska åt mig jag hitatde ingen, jaja. Sen gick vi till UH och fikade och satt och prata i typ en halvtimme. Vet ni?! Jag betalade med kort för första gången i mitt liv. Känner mig ganska bra.
Lite bilder från idag också. Det som är bra med mobildbilder är att man har med sig dom överallt och det går fort att ladda upp. Det dåliga är att dom oftast är ganska dåliga ;)





Mandaaaaaaaaa



Det såg ut osm ett övergångställe ju :o

Ny design (igen)

Jag har försökt snygga till min blogg hur länge som helst nu men det har aldrig blivit riktigt bra så jag har gjort om och gjort om och gjort om. Den här gången tror jag det blir ganska bra, ska bara göra en ny header och ändra lite teckensnitt så blir alt (förhoppningsvis) bra :D

Jag cyklade nyss till Coop och köpte ostrkrokar till mamma. Jag lyssnade på musik och gick runt där och kände mig cool. Jag var så upptagen med att känna mig cool så jag gick fel två gånger. Och när jag lyssnar på musik så hör jag inte vad nån säger. Matildafail.

Nya telefonen

Tänkte ge er en jämförelse mellan min LG och nya Nokia.



Den är ganska fet :p

Och, ja, haha. Jag kan inte koppla in mobilen till datorn för att få in bilder, musik mm. Laddar ner nåt som heter PC Suite nu så får vi se om det funkar. Önska mig lycka till ;)


Uppdatering:
Det fungeeeeeeeeradeeeeeeeeee :D

JappJapp

Igår badade jag med mandus, kolla hennes blogg btw. Så amanda, nu blir du känd eftersom jag har så många läsare. Du kan tacka mig ikväll när vi ska på trav :)

Idag var vi ( Linnea, jag, mamma, Kalle och hans kompis Johan aka Jimmy) i Salusand och badade. Det var jätä stora vågor och jättefint väder. Jag tog lite bilder på Linnea men jag kan inte få in dom på datorn så det får bli en annan gång. Nu har jag nästan bränt mig i ansiktet också :(

Fått en ny mobil, YEEEEY :D Jag älskar den!!! här kommer en bild (google bild)



Alla MÅSTE skriva sina nummer för jag har bara ca 7 stycken....


Nokia N900 :)

Så kan det gå....

Har vart med Ida igår idag, och ska vara med henne imorrn och i övermorrn. Det var så länge sen, jag blir nästan ledsen när jag tänker på det. Jag har saknat dig så (L)

Så här kan det gå... ;)

Yeeeeeee :D


01-07-10 Sista dagen med ridskolehästarna

Nu måste jag bara skriva om hur bra dag det har varit idag :)

Imorrn far nästan alla hästar på bete så det här var sista gången för terminen som jag red donnis :)

Först när vi skulle hämta hästarna failade vi, alla hade tagit sina hästar och gick iväg då kom alla andra hästarna tokgalloperande så dom släppte dom igen, hihi. Jag fotade lite med. Ska lägga upp några bilder.

Donna har varit världens snällaste häst idag! Hur snäl som helst, jag kunde till och med flytta henne med handen bakifrån, något som inte har gått utan en spark förut.. Vi red ut, första gången för mig till hoppstigen. Det var sandraa och camelia, rebecka och kasper, agnes och granit, josse och hunter och jag och donna sist. Det var faktiskt mycket roligare än jag hade förväntat mig. Det härliga är att man riktigt känner vilken kraft man har under sig, det är coooolt.
När vi skulle rida hem kom en lastbil, jag blev rädd, donna blev rädd och det slutade med lite kaos. Att jag ska bli så förbaskat rädd när det händer nåt! Det blir ju inte precis bättre.. Men det var jätte mysigt annars, bra väder med. Bästa sista ridturen :D

Här kommer lite bilder från hagen :)

hihih :D

Donni :D

HAHAHAHAHA :D

RSS 2.0