haha, förlåt!

herregud, jag har inte skriit på hur länge som helst! stockholm horse show var i varje fall asum, ska ladda upp en bild i slutet av inlägget :D
Det tog tio timmar att åka ner till stockholm, herregud vad  drygt det var. det var nån lastbil och nån annan som hade krockat och stod över hela vägen nedanför enånger, så vi fick köra runt i skogen ett tag. annars flöt allt på perfa *gör excellent tummen*

här ska n i få en ganska sjuk text...

Här kommer; Fredrik Snortare, han glider med stil
han har en glassig kvart plus en leasad bil
han har kontakter med vakter, krogpersonal
hela Stureplan, Berndtslys, Carma, Spy Bar
han känner röset, alla balla coola som finns
han e som fisken i vattnet, han e stockholms prins
han fäller brudar på rad, han jagar ass
han är en stekare, glidare, en kille med cash
han har flickor överallt, krossar hjärtan på rutin
men bara en som krossar hans och hennes namn e kokain
å han e fast, tagen, har ett kraftigt begär
och det finns ingenting här som stoppar Fredrik, va kär
å varje kväll e han på plats, vid bar och salong
för han finns där det händer, där det finns hålligång
han e känslomässigt störd, egoistisk å kall
å inget ont, anar nästan va som komma skall så

här kommer cecilia synd, hon är späd och smal
söt som socker har sin oskuld kvar,
hon läser veckorevyn, diggar populär musik
vill bli modell för slitz, gärna gifta sig rik
hon gillar med killar med deg, som har flashiga kneg
har aldrig provat nån drog men vill inte va feg
hon har ett falsklegg i fickan som hon fick häromdan
fixat till sig hos en kompis och tar pendeln till stan

på samma klubb, dansgolv och bar
står fredrik snortare i baren när han drar en kommentar
cecilia rodnar till hon kan knappt fatta ord
han glider snyggt fram till henne dem slår ner sig vid ett bord
nyss fyllda 17 år fylld med drömmar om allt
de é nåt som fredrik förstår han kommer spela det kallt
han kommer gnata och tjata tills hon ligger på rygg
lite koks i hennes snok så hon känner sig trygg

historien rullar på går till tårar från skratt
för cecilia blev förälskad men fick nobben samma natt
fredrik bara drog till nästa brud och säng
han kunde ringa nån gång när han var hög och beng
såklart hon ställde upp för hennes hjärta slog hårt
fast hon visste att han bara kom när han var full och kåt
börja ta lite mer, börja dra lite mer
börja sakta gå ner, hon börja gänga med fler
frdrik snorta på till hans pump sa stopp
och cecilia synd fick HIV i sin kropp
det är både ve och skam att varken nån av dom finns
de är en stockholms saga om ett par jag minns

Ja, så kan det gå :o

Här är en bild från FEI dressyren på lördagmorgonen, Anky van Grunsven




Absolut inte bra kvalité men ni vet hur det är i ridhus :)









































Lite oaktiv

Jag har vart lite oaktiv men jag har helt enkelt inte hunnit eller orkat.

Super födelsedag jag hade. Har fått tjocksockar, Josse, morgonrock+600kr, farmor och farfar, 500kr + träd sak + 900kr, pappa och carmen, 500kr, mormor och morfar, 200kr, bittan och lars, fiskspel, mandu, plattång+blommor, mamma, snö-lys-gubbar, kalle. Nu är jag richgirl i Stockholm som ska köpa upp alla sina ca 3000 kr :D Jag och Josse ska ju till Stockholm i helgen. Vi ska bo i en lägenhet på styrmansgatan, Östermalm :D 

På fredag åker vi typ åtta på morgonen, typ räknat med att det ska ta 6-7 timmar innan vi kommer dit. När vi kommer dit ska jag fara till dinsko på drottninggatan och kolla om skorna jag ville ha finns kvar.


 


Sen ska vi gå runt och shoppa tills vi inte orkar mer, sen hem och sova. 

Från 09.00 tror jag, ska jag och Josse vara på Globen. Till halv tolv, inte alls lång dag? men det kommer bli asum. Här hittar ni programet.

Ska ta med mig kameran och ha den hela dagen, men jag är inte så säker på att det blir så bra bilder ;) 

 Nu ska jag kolla runt lite på olika ridstövar, justja, det ska jag också köpa.........


Städdag

Igår hoppade vi på stallvärdinneridningen med gruppen samtidigt som oss, för tävlingsgruppen hade byggt en banan i hela ridhuset. Jag skulle egentligen haft Kiamba, sen Kasper men han verkade inge bra, sen Ninor men någon hade redan bytt till honom så då fick jag til slut Donna. Det var ju bra :) 
Donna var mycket piggare än vanligt, synd att jag rider som en nybörjare när jag rider henne nuförtiden, jag blir så iriterad på mig själv.. Första gången vi skulle hoppa en tvåkombination typ snett igennom kom vi snett, för långsamt och allt så jag blev helt efter på först hindret sen ramlade jag av på det andra och jag vet inte ens om vi hoppade det, eller om hon gick över efter hon blivit kvitt mig :p Men det gick bra, det blev som ett "skärp dig nu förfan" så sen hoppade vi det igen nästan helt utan problem, jag var fortfarande en aning efter. Jag och amanda hade ingen lust att hoppa hela banan så vi satt och kollade när alla andra hoppade den.
När alla var klara skulle vi bara hoppa en trekombination efter långsidan någon gång var och jag trodde att Donna hade somnat lite efter att ha stått och väntat så länge men direkt när jag tog tyglarna var hon "pigg" igen, söt häst :D Trekombinationen gick jättebra, hon riktigt tog i innan det första hindret och genom de två återstående, det var bara för mig att hålla mig kvar :)
 


Här är en bild på mig och Bea för några veckor sen, Isabell fotade. Jag på Cookie och Bea på Dino :)

Idag har jag städat nästan hela dagen, förutom att jag följde med mamma för att handla saker till tårtan, jag fyller år på måndag ju :D Men vi ska fira mig imorrn för jag är i skolan och på stallet hela dagen på måndag. Och ikväll ska mandu komma hit, vi ska ha skolkatalogen marathon!!! Det komemr bli fetnajs :D

Sho Bre

Haha, den här veckan har vart väldigt snurrig men rolig också!
Jag och fia har fått en hel hög med bästisar som vi håller jämn kontakt med varje dag.
Igår hade nolaskolan nån föreställning för högstadiet. Förstod inte så mycket men jag och fia hade det najs ändå. Dessutom så hade inte jag några skor när vi skulle springa upp till skolan så jag typ dog av kyla :o

Igår på ridningen gjorde vi nån övning med volt i hörnet, in till x, volt ut till spåret och sen ner till hörnet igen och volt där. På långsidan skulle vi svänga av ca 3 meter innan spåret, fatta galopp mellan två koner och sen galoppera hela långsidan, sakta av mellan två koner på kortsidan. Jag red berverly och det gick sådär, hon var inte lika stel som sist jag red henne och mycket piggare :)

Nu ska jag snart gå till skolan, ciao :)

Kalläs datorn nu

Sitter vid kalles dator nu och skriver, harnyss duschat klart och allt :) Kalle tror att jag är inne på facebook men icke, han får inget veta! Jag bloggar det är en hemlis.
När pappa har duschat ska vi kolla på kommisarie Späck, den verkar askul så det kommer säkert bli kul!

Ny msn

Ny msn, adda [email protected]

Nu har alla fart hem :(

Igår kväll var Linnea, fia och Ida här med mig. Vi såg på paranormal activity igen, jag skulle faktiskt få en chans att titta på natten :p Jag kollade varje natt......., men....., jag höll för öronen........ Men jag tittade iaf. Sen gjorde vi mer grejer, satt och smsade och spelade spel på allas mobiler, det är sånt man ska göra! :D 

Innan alla kom så  hade pappa laddat ner en film som hete paranormal etnity. För det fanns ingen text på pa 2 som jag hade laddat ner, så han tänkte typ hjälpa mig. Ida kom typ elva så vi såg den. Den var jättekonstig, typ en föregångare till paranormal activity! Men den var kul, för man såg att dom fejk-skrek hela tiden :p

Nu har ju alla fart hem + Ida. Hihihi, hon glömde sitt godis......:)))))

Och sin ring som hon glömde här för några veckor sedan :o

Bilden ska vara brusig och så men fantasin ligger nere så den blev inte särskilt bra..



Nu lyssnar jag på:



Daniel Adams Ray - Svart

Sommarkäsnlor som satan..

Visst, jag hade kommit över att sommaren gick över för flera veckor sedan, men det har vart en sån underbar sommar! Jag kan nästan inte släppa det, jag har väldigt svårt att släppa saker så nu när jag letade reda på bilden på josse i förra inlägget så såg jag massa andra bilder så jag fick huuuuuur mycket sommarkänslor som helst... tyvärr.




Ni ser den här bilden? Jag älskar den, jag brukar aldrig få så bra skärpa! Som ni ser på de två bilder nedanför den här är skärpen myyyyyycket sämre, kan beropå att jag har lite bråttom ibland ;)








Erkänn att dom var lite mysiga? Vavavavavvavava????

Ojoj, legat lite nere i veckan?

Har inte orkat skriva nåt den här veckan, ta det med en nypa salt :)

Idag hade vi no-prov. Om matspjälkningen....... Kul ämne va? Men det gick faktiskt bra, jag kommer iaf att bli godkänd. (Kom ihåg att skratta åt mig om jag inte blir det!)

Senare idag gick typ halva klassen, 10st, hem till Josse och åt tårta. Gissa varför? Jo, josse fyller ju år idag! Grattis gumman :D God tårta och allt, sen kolade vi lite snabbt på EMA galan innan allla förutom typ tre skulle iväg till bussen mot Arnäskyrkan. Inte jag, nej jag orkar inte och har inte tid att konfirmera mig.



Ja, hon smackar, men alla bilder jag tog där blev så dåliga så den här var nog bäst ändå :) Grattis José Lund!

Här har ni det några få vet om

Jag hittade en annaons på blocket i onsadgs om en som behövde medryttare till sin ponny eller "andra häst". Jag mejlade och frågade om hur hög "den andra hästen" var. Om det var en ponny hade det ju inte gått.. Hon ringde. Det visade sig vara en arab på 150 cm i mkh. Jättesnäll på alla sätt och vis vid ridning och väldigt lyhörd. Jag hade inte pratat med varken mamma eller pappa när hon ringde så jag sa att jag skulle ringa tillbaka i helgen.
Idag ringde jag då. Hon har nu sålt ponnyn så annonsen finns inte kvar. Har också köpt en till ridhäst och ett varmblod som hon ska rida in. (de står dock inte där än) Vi bestämde att jag skulle komma dit idag och provrida hästen. Det pinsamma är att jag faktiskt inte vet vad hon heter, jag hörde aldrig riktigt vad hon sa :o Men hon var riktigt gullig, tills vi skulle tränsa. Där stöp allt, hon körde upp huvudet i luften och totalvägrade att öppna munnen. Vi stod och försökte tränsa henne i säkert en halvtimme men icke, hon totalvägrade. Hon näst intill stegrade tom! Ägaren blev mer och mer stressad också, vilket man kan förstå. När hon hade sagt att hon var så genomsnäll att rida och sedan fick vi inte ens på tränset liksom. Och ju mer upprörd man blir desto sämre går det, det har väl alla vart med om någon gång?
Ja, eftersom vi inte fick på tränset fick jag rida i bara grimman och grimskaft. Westernsadel med, härligt. Men allvarligt talat, hästen var verkligen jätte snäll att rida. Lugn, snäll och svarade hur bra på trycket från grimman. Det var ingen fara alls, så kom inte med några pikar ;) Jag red på en äng framför deras hus och gjorde lite volter och så. Hon ska inte bli riden med korta tyglar och försöka ha en väldigt låg form hela tiden, så det blev som lite western. Jag har ju typ aldrig ridit western, bara nästan. Så jag blev ju rätt osäker där eftersom jag inte ville att hon skulle tycka att jag typ föstörde hennes häst eller så. Hon tyckte att jag skulle rida uppför backen mot skogen för att få till en bra galopp och trav. Jag gjorde det och hon hade sköönöna gångarter.
Men jag tror faktiskt inte jag blir medryttare på henne, jag kan liksom inte rida western ens, och det verkar ju vara det hon vill. Men hon skulle ringa när hon fått hem den nya hästen hon köpt, så skulle jag typ provrida den och se om det passar bättre. Det är tydligen helt vanlig engelsk ridning som gäller där, så jag hoppas ju att det är så med.. Haha. Men hoppet är inte ute, hon sa ju att hon skulle ringa så :) Längtar!

Bilder

Så här gullig kan man vara ibland :)


 
'

Dock så gick det så här ibland med :p Men det är bara att vara bestämd så ordnar det sig snabbt!






Dansande Ghetto

Ja, som rubriken. Ibland går det som en dans och man kan slappna av och bara åka ett halvt varv. Sedan upptäcker man att hästen inte är med längre. Hon tvärstannar och sparkar bakut när man skänklar. Men det är faktiskt rätt kul, det är mycket häst att rida! Galoppen gick inte super men start och broms fungerar super och vissa gånger är hon riktigt böjlig. Inte särskilt stark alls, skönt! :)

Bilder kommer snart!

Shoooo Bre!

Visste ni att det finns en bok som heter så? Har ni läst den? Jag håller på att läsa den nu i skolan, och har inte kommit så långt eftersom vi aldrig läser på skolan..;)

Idag (nu) ska jag till Bea och rida med henne och Isabell. Bra att ha två personer som har ridit hästen jag ska rida, eftersom jag inte är så van vid travhästar. Hästen heter Ghettos Miracle men kallas för Ghetto. Tror det blir roligt! Igår red vi barbacka, vilket jag inte gör så ofta, så jag är rätt stel och orörlig idag, kommer antagligen sträcka mig när jag sitter upp ;) Nej, men det gäller att stretcha innan... säg vi.

Sen när jag kommer hem ska nog josse komma till mig så ska vi leka innan det bär av till stallet för att vara med på halloween. Det blir naaaaajs:)

Kommer kanske någon vacker bild på Ghetto någon annan dag.

Ha en bra dag!

Lyckönskingar för mitt liv

Hej allesammans! Matilda är inte här utan det är jag, TIDEN!!!!!!!

Nu hoppas jag att jag är hemma, att fodringen och ridningen har gått bra och att jag lever. Lever ett gött liv, ren och nyduschad ska jag sitta och fundera på vad jag ska säga i telefon på söndagen som kommer. Typ, tror jag. Jag tänker iaf inte ringa ensam, om min lilla mamma tänkte det. Jag vägrar, det var nog pinsamt första gången!

Godnatt och sov gott, nu ser jag nog på tv. Eller så sitter jag vid datorn och har förträngt detta inlägg.

HA HA

Matilda äger nu offeciellt hennes lillebroder i bilspel.


Tjolahoppsan

Är lite trött i benen efter gårdagens ridning (plus att jag cyklade 4km). Vi stod upp i lätt sits rätt mycket och jag drev faktiskt rätt mycket med benen hela lektionen. Kanske har tappat lite muskler? Har legat och degat i soffan i två dagar............. men det är skönt ;)

Idag sov jag äntligen mer än sju timmar. Vet inte varför, men jag har gått och lagt mig typ ett hela veckan och vaknat åtta! Varje morgon, skumt :o Men idag, då sov jag faktiskt till halv tio. Det är jag glad för!

Nu ska jag öppna paint och rita en utomordentligt fin lillebror i paint samtidigt som jag blundar..... Vänta ett tag.....

















Paint skills härdaaaaa :)))))))))))))))))

En grej på gång.. spännande?

Läs rubriken. Så är fallet, men tänker inte skriva ut om det här förrän något är säkert och bestämt, så ni får vänta till nästa vecka.

Usch, vad jag har blivit dålig på att blogga. Nej, men så här är det, jag har inget internet. Inne i "tha Big House" funkar det hur bra som helst, precis som vanligt. Men även fast pappa har köpt nån router som ska vara hur bra som helst så räcker det inte ända ut till mig, crap. Men imorrn ska jag till mamma så då kanske det blir lite bättre, får man hoppas. Men det är ganska mycket nu i helgen så man kan inte hoppas för mycket :p
På lördag ska jag till Bea på förmiddagen och rida med henne och Isabell. Jag ska rida en häst vid namn Ghetto som är en travare. Hon blir dessutom pensionerad vid årsskiftet (om jag har förstått saken rätt?). Men det kommer bli kul!
På lördag kväll ska jag fara på halloween firande på ridskolan med josse. Det blir säkert kul det med ;)
På söndag ska jag ringa till en person vars namn jag inte vet och ringa till en annan för att stämma träff med honom. Min arbetsledare där jag ska praoa, på solänget nånstans. Vet dock inte vart än.. haha...

Det gick dessutom jättebra att rida idag. Jag red Arwen. Bortsett från typ två skyggningar och några förbi passerade hinder i hörnen så var hon super :) Camilla är nog den bästa ridläraren jag har haft, ända sen vi har fått henne så har det gått bra att rida. Det kanske har gått lika som någon gång förut, men hon tar fram många positiva saker efteråt och ger super feedback, hoppas hon stannar!

Det här är en jätte ful bild på Arwen, deal with it.



Cha bloggn

Otroligt seg dag. Jag är så konstig. Somnade i min soffa i typ en kvart igår när jag såg "Felx stör en ingenjör". Gick och la mig. Läste en tidning sen vet jag faktiskt inte vad som hände, om jag la bort tidningen och somnade eller om jag somnade med tidningen och allt. Det enda jag minns var att jag frös, var smått mörkrädd och jävligt trött. Skönt var det att sova i alla fall, lyckades dock bara att sova tills åtta! Då gick jag och satt vid datorn ett tag. Kalle smsade att frukosten var klar, gick in, åt frukost, gick ut som satt vid datorn till tjugo över elva typ. Smsade linnea att pappa hade råkat stulit hennes vantar. Skrattade lite för mig själv. Städade lite. Sen gick jag in och jag och Kalle såg på The last airbender. Jag gillar't! Precis så konstigt som jag tycker om :D Eftersom kära broder älskar serien på nickelodeon brukar jag vara social med han ibland och se lite.. Så man visste ju lite vad det handlade om :p

Ikväll ska mandu komma hit! Hon har bara vart här en gång förut :) Vi ska typ se på film och så, ha det lite trevligt ba. bababababbabababbababababababbababbabbababababbababababababababababababbabababababababababbababababababababababababbababababababababababbabababababababababbaabbabababababbababababa

TJOHO

Godmorgon allesammans! Eller morgon? Kockan är faktiskt halv ett så man borde vara vaken nu för att kunna läsa detta inlägg.

Gött att det är lov nu va. Har suttit vid datorn i typ två timmar, sen klädde jag på mig och sen kom jag på att jag borde skriva ett inlägg så då gör jag det.
Den här underbart vackra lovveckan så är jag hos pappa. Inte alls surt, nejnej. Men eftersom det kommer bli så tråkigt har jag mycket tid att träna till alla prov vi har när skolan börjar igen. Eller? Jag kanske hittar på nåt? För det första måste jag har skjuts till stallet (stan) iaf två dagar. Hur det ska gå är jag inte riktigt säker på. Om det inte går så ringer jag till taxi 10000 och säger att jag inte alls har lov edn här veckan utan att dom måste komma och hämta. mig. Det låter väl bra?

Kommer en fin bild från i lördags! :D



Förbannade!



Fanny tyckte det var så roligt när jag kom och räserposade att hon började skratta ;)

RSS 2.0