Paranormal activity=hemsk

Haha, tror ni jag såg nåt av filmen? Såklart inte, jag vart för rädd så jag satt och skrek med alla andra samtidigt som jag blundade. Menmen, den var säkert bra ändå! Fanny sa till när det blev dag så då kunde jag titta. Dessutom var vi ju ensamma hemma......... Jag ska ägga upp bilder vi tog och saker vi filmade senare idag eller imorrn. Men det var helt awesome, tack för kvällen (L)

Ska gå till josse snart och vara lite social med mandu+josse. Vi ska spela wii, igår gjorde jag och josse och jag pwnade alla dumma mario-köttätande-blommor.

Tidsinställt inlägg.

Måste bara prova att göra ett tidsinställt inlägg, kom ju just på vad den där kalendersymbolen är till för ;)

Högsta volym, ofc :D

HAHA, jag ocg fanny är sjuka i huvet. Hon bor fyra hus från mig och jag höjde allt som jag kunde på min dator och frågade om hon hörde nåt när jag stod på bron med dörren öppen och hon på balkongen. Det gjorde hon.

Igår på stallvärdinneridningen red vi barbacka, det var jättemysigt :D

Huhuhu, ikväll ska Fanny, Amanda, Linnea och Fia komma hit och se på paranormal activity och vampyrer suger :D (dock med italiensk text). Jag ska blunda hela paranormal activity ;)

Haha, bloggtorka? inte alls

Känner att det var ett tag sen jag bloggade.
K, bry.
Men det har vart ganska mycket den här veckan. Eller kanske inte, jag vet inte. Harinte orkat gå och slå på datorn i vilket fall som helst. Men veckan har väl vart ganska mycket som alla andra veckor, prov, läxa, inte träna på  läxan men få ala rätt ändå, stallet. Idag fick jag nåt ryck att jag skulle försöka spela gitarr. På 45 minuter krossades min dröm om att bli gitarrgud. Det är svårare än det ser ut, och låter för den delen.

Måste berätta lite vad som har hänt, det jag inte skrivit om.

1. Jag red Cookie (aka kakan) i torsdags förra veckan. Amanda har rätt, det är en av ridskolans bästa hästar. Underbar!
2. Josse har anmält mig till lucian. 
3. Jag ska vara tomte och rida Bomerang. (Lite roligt för jag sa til Sandra en timme innan att det var typ ett halvår innan jag bytte upp till stor häst, dvs ca 2 år sedan, som jag red honom. Minns absolut ingenting om denne häst. Förutom att han är grinig inne, men det brukar gå bra. Han är säkert snäll ponie innerst inne :)

Tillbaka till nuet, jag är helt värdelöst kass på gitarr. Men det kanske finns andra saker som jag iaf är liiiite bättre på?  Jag tycker om jag ska vara ärlig att jag är bättre på trummor. Och at inte blogga på en vecka. Det är mitt kall! :D

På lördag ska jag, Fanny, Linnea och fia se på paranormal activity ett. (det fanns inte svensk text till tvåan) Kommer vi dö? Nej, inte alls. Jag kommer bara aldrig mer våga vara vaken när det är mörkt längre, jag kommer gå i ide innan julen kommer. HAHA, här är en text som den som delat ut filmen jag laddade ner skrivit.
Oroade mig inte aaaalls att textfilen hette "Se filmen på egen risk, du har nu blivit varnad". 
Jag menar, så hemsk kan den väl ändå inte vara?

"Pga av filmens innehåll får denna film rekommendationen "Se på egen risk".

Vad du än gör, låt inte dina barn få se en sådan här film.

Slutligen: Se den inte ensam!

Den här texten kanske gör att filmen låter mer lockande att se, kom ihåg att om Du/Ni
är mörkrädd eller lättskrämd så är det här ingenting för Dig.
Så ta därför tillfället i akt av det du nyligen läst för att det här är inte ett skämt.

Du kan kanske bli skrämd för livet dessutom..."

Så mycket ursäkt för ett äckligt långt inlägg men ni kan ta det i delar. Jag kommer antagligen inte skriva förrän lördag igen. Eller fredag kväl. Skitsamma. Jag har iaf 4 trogna läsare (L)

Hade hkk prov idag också, jag skrev på om allt jag kunde komma på och svarade i alla fall på alla sex frågor ;)


Seg dag

Usch vilken seg dag. Först vaknade jag tio, gick in, åt frukost, spelade xbox. Då var klockan typ halv tolv. Jag gick ut, klädde på mig, tog med mig kameran och gick på en promenad. Gick in i skogen på en privatväg som går mot Ultrå. Jag vet att det finns ett hus i  slutet av vägen så jag tänkte gå tills jag såg det.
Jag gick, och gick och gick och efter 10 minuter undrade jag om inte det där huset skulle komma snart. Tillslut gjorde det det och jag gick tillbaka. Bra koll man har, jag har bott här i hela mitt liv men jag vet inte hur lång den där vägen som jag kör förbi nästan varje dag är. (Tro mig, det finns inte många vägar att känna till) Men det var mysigt, var tillbaka halv ett. Kalles kompis Dryg-Johan var här och jag gick ut i mitt hus i gårdsplanens hus och gömde mig framför datorn med spore resten av dagen. Visst låter det roligt?

Juno

Ska se på Juno på fyran men just nu är det nyheter. Fler som ska se den?

paint (LLLLLLLLLLLLLLL)

som ni vet gjorde vi cupcakes, dom blev så fula så att dom inte fastnade på bild. hoppsan.


Det här är Ida, när hon hällde i chokladen. Och sen tappade skålen i skålen.



Jag vettefan vem som har gjort den här... Så här såg pappa ut när han såg disken och muffinsarna :)

Gästbloggning alá Idaa :D

Hejhej, ida här :)
matilda är så duktig som står och diskar nu..fast jag har redan diskat typ allt.
Vi bakar cupcakes som komma bli gooda..hoppas jag iallafall, men vi failade några gånger haha.
Om ni ändå läser så kan ni ju kolla min blogg? :))) http://iidawestman.blogg.se/ den är inte klar menmen..stå ut med det !
hejdååpuss


Kallt som satan ute..

Jag fryser om fötterna. Vet ni varför? Det är kallt som satan ute. Det finns nästan inga löv på träden längre. Jag hatar vinter. Visste ni det? Dessutom stod (satt) jag och väntade på taxi i en halvtimme utanför skolan. Kallt? Nej, inte alls.

Åh, ibland behövs det att man inte hittar en speciell bild, elelr fotografering. Då måste man kolla igenom nästan alla bilder. Vet ni vad jag hittade? Jo, typ fem filmer när jag gick på banafjäl i typ fyran eller femman :'D HAHA, jag vettefan vad vi höll på med :p

Här får ni en suuuuper fin bild för att påminna att det är kallt ute. (om ni ser det så är det frost på trädet)



När vi spelade basket idag på gympan (som jag dog över) så råkade någon klösa mig så nu ser det ut som att jag har cutat mig nästan :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Hihihihihi

Idag kom josse hem från Barccccce. Jag har ganska mycket att säga, hoppas för hennes skull att jag kommer ihåg allt :)

Uppdateringen har legat lite nere, ibland funkar internet här ute och ibland inte. Men oftast räcker det för spotify, kung. Men pappa ska fixar't :)

Orkar inte  göra nån ny bloggdesign heller. Har inga bilder jag vill använda.. Så kan det gå om det alltid är en själv som står bakom kameran :)

HAHA, idag spelade vi volleyboll på gympan. Fyfan vad jag är sämst på det! (Kanske inte sämre än någon viss anann men) Haha, man blir väl bättre om man tränar på det. Jag har absolut ingen koll på vart jag skjuter bollen, det är helt hopplöst.

Kolla vilken konstig bild jag gjorde nyss :D Kan ni gissa vem det är tro?


Tills vidare

Tills vidare så får bloggen vara så här. Supert fint, jag vet.

Nu har jag flyttat ut till ett eget hus, mysigt! Kan koppla datorn till en 32" tv som står bredvid min typ 19" tum vanliga datorskärm, gissa om jag kommer sitta och photoshoppa med den skärmen? :D

Bild kommer senare.

Hoppsan :D

Har glömt att skriva om mitt "råkade göra" i onsdags. Camilla frågade mig om jag inte skulle vara med i tävlingen som var idag och som kommer imorrn. (Hoppning idag, dressyr imorrn). Då sprang josse iväg och anmälde mig på Chester så jag hoppade idag :D Jag var jättenervös först och på framridningen ute (det var typ 20-) var han superspänd och jag frös som tusan. Det var en stor miss med massa efteranmälningar, okej, typ två men ändå, så det tog ganska lång tid att börja.
När jag var på väg in i ridhuset från ridplanen så visade det säg att det var typ 15 stycken kvar tills jag kunde gå in så då gick jag och mitt stora stöd amanda runt med käppen i typ tjugo minuter. När vi gick tillbaka så visade ddet sig att det var paus (?!) så då gick vi runt i vimlet i ytterligare tjugo minuter innan vi kunde gå in.
När vi väl började hoppa gick det superbra och jag red fllefritt inne på banan :D Han var supersnäll och tänkte inte på att vägra en enda gång :) Eftersom det var clear round fick alla som red felfritt rosett. Hoppade "bara" 60 cm. Rätt bra med tanke på att jag för ungefär ett års sen grät så fort jag såg ett hinder.

lurar....

pissed off, lurarna som jag beställde hade gått ut, och det skriver dom nu. om det inte finns några som kostar lika mycket får dom för fan betala det extra som dom andra kostar........
observera att det inte stog att dom inte fanns kvar längre.

Dricker oboy (L)

Jag blev så hungrig när jag kom hem från stallet n yss så då gjorde jag varm oboy och några mackor med räkost. Förut drack jag altid oboy på morgonen men nu dricker jag proviva. När jag var yngre hade jag ofta väääldigt mycket magknip men proviva funkar faktiskt superbra!
Ville ha supervarm oboy så jag värmde den i typ tre minuter.. Sen kom mamma och stannade den för att att mjölken kokade, oops! Hehehehehehehehehehhehehehehhehe.......................... Men nu kan man dricka den, och jag har glömt hur gott oboy egentligen är........ Jag dog när jag drack det :m

Imorrn är det fredag, göttaaaaaaaa, v.41 avklarad liksom. Bara två veckor kvar till lov efter det!
Josse for också idag till Barcelona. Jag hoppas att hon inte får det bra.

Sen måste jag tipsa om två helt awesome låtar! Fattar ni hur beroende jag är? Om jag inte lyssnar på dom typ två gånger om dan vardera, minst, så får jag abstinens och dör..... typ........



Helt ofattbart, hon är bara 16 jävla år! Om man tänker det så tänker man en liten fjollig Amy Diamond som struttar runt på scenen men icke, det här är helt awesome (L)



Den översta är Make me wanna die och den undre My Medicine, båda med The Pretty Reckless. Usch vad mandu är bra som visar mig så ofattbara låtar och inte håller dom för sig själv :)

Helt kart (y)

Kan nu meddela att jag med säkerhet blir klar med beas blogg i helgen, då kan jag börja blogga som vanligt igen ;) Just nu har jag inte haft riktigt tid, det tar tid att få det bra!

Kanske, kanske inte..

Kanske borde göra ett inlägg och berätta att klanten matilda råkade spara över sin egen stilmall när hon gjorde en till sin käre vän Beatrice. Klantigt? Nä, inte alls. Därför ser bloggen ut som den gör, härda ut.

Matilda har en fin webcamera bild.

Såg ni rubriken????? Visst är den fin???????



HOHOHOHO, jag ser lite sne ut, inte sant?

Idag känns ändå  förkylningen lite bättre, har inte så mycket ont i huvet utan är bara täppt i näsan.
Eftersom jag är såååå sjuk så har jag bara legat hemma och degat, förutom när mamma och jag gick en promenad och när vi handlade. Hittade ett awesome spel på den här lilla datorn med som jag satt och blev alldeles beroende av och sen gick demo tiden ut </33333333333333 jag dog så hårt och mycket.


Idag ska mandubejb komma hit, vi ska titta på glee och soooovaaaaa (inte) hejdåååå <3333333333333

Förkylningsymptom...

Förkylningssymptomen är kommen, jag hatar förkylningar. Jag har dock aldrig tid att vara sjuk så jag struntar i det, går och lägger mig tidigt och trycker i mig massa alvedon. Länge leve alvedon!!

Ska rida ikväll, åker med josse för mamma jobbar. Ja, intressant... .... ...  Orkar inte skriva mer, nu ska jag kolla på project runway, seeeeeeeeeeeees.

Nä, ingen behöver bry :)

Man borde inte ha vänner,
allt gör för ont när man upptäcker att inget kommer bli som det var.
Men samtidigt,
jag skulle inte vara ett jävla skit utan någon endaste att lita på.
Någon som finns för en,
som har funnits där, jämt.


Nä, man kan inte åka igenom hela livet, man måste gå de hårda vägarna.


Ingenting.

SO

Jag gillar SO. I varje fall samhällskunskapen.. Det är intressant, i varje fall när man förstår att det är nutid man pratar om och att man själv är inblandad i det. Ska nu sätta mig i nån timme och skriva svar på två frågor:

Att leva i en demokrati innebär en enorm frihet MEN också ett stort ansvar. Vad betyder det, tror du?

och

Borde rasistiska organisationer vara tillåtna i en demokrati, vad tycker du?

Malin säger att den duktiga eleven kans kriva flera sidor om det här, det gäller bara att komma på nåt att skriva. Skriva ALLT MAN TÄNKER :D

Påtal om rasistiska organisationer.. Alla vet förmmodligen om SD, Sverige Demokraterna. Att det fick 20 mandat i riksdagen och att Jimmie Åkesson numera sitter och försöker bestämma. Att den blev en "vågmätare" eller vad det nu heter, är inte heller helt okänt. Läs om ni orkar, helt kopierat från en artikel.

Sverigedemokraterna lämnade i dag den gudstjänst i Storkyrkan som hölls inför riksmötets öppnande. Det var när Eva Brunne i sin predikan började tala om rasism och främlingsfientlighet som partiledare Jimmie Åkesson och de andra SD-ledamöterna reste sig och lämnade kyrkan.

- Den rasism som säger att du inte är lika mycket värd som jag, att du ska inte har samma rättigheter som jag, inte är värd ett liv i frihet, och detta av en enda grund - att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld - det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor, sade biskopen.

När TT pratade med Jimmie Åkesson efteråt sade han att han fortfarande skakade av upprördhet. Han menade att biskopens tal var synnerligen olämpligt.

- Det var väldigt tydligt en attack mot oss, säger Åkesson, för dagen i folkdräkt, och hänvisar till att demonstrationerna på Sergels torg i Stockholm i går nämndes i talet.

- Där ropade man att jag skulle utvisas, säger han.



Rätt åt dig, fula fan. Ja, det där var ett påhopp, so what? (det jag skrev just nu ;)) Vad är inte hela SD om inte ett påhopp? En person i SD läste partiprogrammet och hoppade sedan av.
Och SD är inte bara rasister...
Dom är kvinnofientliga med. 90% av de som röstade på dom var män. Kvinnor ska inte kunna starta företag bla bla bla. Och dessutom ska ingenting i Sverige vara utländskt. Ingen utländsk kultur, ingen utländsk konst, inga utländska författare.
Visst, om Sverige skulle minska sin invandring och ta mer hand om de som redan finns här. Men det här är helt sjukt...



Drömmar

Jag älskar att drömma! Så länge det inte är något otrevligt.. Jag minns fortfarande en dröm jag drömde i typ.. ettan kanske? Men det är kul att drömma, lite fantasivärld får man väl leva i ibland? ;)

Nä, nu ska jag inte ut i nån dröm. Jag ska gå till taxin och det är nästan kolsvart ute och blåsigt. Inte speciellt drömlikt, inte sant?

Flytt!

Hej allesammans, vet ni vad? Jag ska flytta ut från vårat vackra lilla hus. Japp, ni läste rätt. Trevligt va? Jag kommer bo helt ensam!



























Dock är det 20 meter från mitt riktiga hem men......... Det blir trevligt ändå :) Eftersom vårat hur är ganska litet så ska jag bo i "sovstugan". Det kommer bli asbra. Jag ska ta bilder när allt är helt klart, om ca 2-3 veckor.

Den här helgen har vart som en vila-upp-sig-helg. På fredagkväll var jag astrött och somnade på soffan typ elva. Sen gick jag och la mig och tänkte läsa en stund men somnade fyra gånger på samma sida. Trött? Oja.
På lördag stod jag med Bea i cafeterian. Det kom  en tant när vi skulle städa och frågade maaaassa om ridskolan och allt. Hon kom tydligen från en ridskola i Älmhult.
Efter stallet så kom Ida till mig. Vi låg seriöst och degade på soffan hela eftermiddagen och sen gick vi ut till sovstugan och degade ännu mer. Men det är alltid kul med Ida :D

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............................................... Och idag har jag och Carmen bakat 40 st bullar. Dom blev goda :) Och vi har städat ut saker från sovstugan.

Jag fotade lite mitt bland all städning och nu har jag redigerat bilderna :))))))))))))))))))




Ridning igår

Igår var det ridning, Ninor och cavaletti. Jag tycker rent ut sagt att jag suger på att rida honom, efter vi har galopperat blir jag hård och han hårdare. Därför kommer jag antagligen få rida honom fler gånger. Men innan vi skulle galoppera var han jättelugn och allting, det var ju bra iaf :)  Vi skulle galoppera över ett lågt hinder, få in fyra galoppsprång mellan ett hinder till och över det. Vi skulle alltså träna på att räkna galoppsprång och sådär. Jag fick tre galoppsprång tre gånger. Förvånad? nä. Sen skulle vi tävla om vem som fick flest galoppsprång. Där kom jag faktiskt på delad första plats eftersom vi till slut lyckades klämma in fyra galoppsprång. Och storkonkurrensen bröt av mit i.

Det här hittade jag av en slump faktiskt i en gammal häst&ryttare tidning.





Vem är det inte som är ridläraren till "Drömlektionen" om inte vår kära nya ridlärare Camilla Granberg?

RSS 2.0