09-04-10 Nyårslöfte och tårta

På plussidan:

* Igår klarade jag av mitt nyårslöfte! Jag klarade av att rida Arwen i en hel lektionn utan att bara skritta runt i mitten! Jag trodde det skulle gå x100000000 sämre än vad det gick, så jag är jätteglad!!!

* Mitt objektiv är färdiglagat, och garantin täckte kostnaderna igen :)

* Jag har kommit med på ridlägret och eftersom jag var den andra som anmält mig fick jag 1000 kr i rabatt!

* Jag, Linnea och Josse sov över hos Natta ikväll, det var jättekul men nu är jag jättemätt! :o
 
* Donna är fortfarande världens sötaste och snällaste och mysigaste häst. (förutom när jag ska flytta på henne, hon tycker verkligen inte om mig då!)

På minussidan:

* AMANDA OCH ERIK HAR FLYTTAT TILL CAPE!!!
 Observera att det täcker 3/5 bra saker... :(

Här kommer en söt liten bild på Granit:

Sööötis :D

08-04-10 Födesledagsbarn :D

Igår fyllde natta år, grattis till dig i efterskott! Jag, Linnea och josse (?) ska fara till natta ikväll och sova där :)

Jag och Linnea klarade inte att vara vakna hela natten.. Jag vaknade tio över sju och kom på mig själv med att ha somnat med glasögon på mig och hårspännen i håret -.-  Lampan hade varit på hela natten med!

Nej nu ska vi fara ses :D


Hej bildis :D

07-04-10 Redigering av bilder

Alltså, photoshop är så himla kul! När man lärt sig lager och sånt någorlunda kan man göra väääldigt mycket! Kollade på den här bloggen för att få lite inspiration och då försökte jag göra lite "sotiga ögon" på en kompis, det blev sådär men jag är rätt nöjd :)

IDA :D

Redigerad bild


original

Originalbild

06-04-10 Bra vänner och Bra Låtar

One day this all will change
Treat people the same
Stop whit the violence
Down with the hate

Hänt ganska mycket nu, jag blev inte förkyld och jag red på torsdagen. Jag red Chester och det gick asbra! Bättre än på länge, han är verkligen en superhäst :)

Donna har börjat tappa vinterpäls! Snart finns det säkert ingen häst kvar!!! Men hon är supersnäll och busig som vanligt :)

Imorrn ska jag vara med Linnea, HonniBonni :D Hon ska komma hit och "sova" här. Lycka till på oss... Gjorde en lite kul bild med som jag ska lägga upp i det här inlägget.

Sen vill jag bara påminna alla om att det är House från 19.00-22.00 idag! Klockan sju på tv4+, åtta på canal+ series och nio på tv4, underbara tre timmar House :'D

Och ni har säkert sett att jag har gjort om designen med? Tycker det blev rätt bra :)

linnea :>

Fortsätt vara som du är, för du är så jävla bra.

RSS 2.0