21-02-10 Tråkig dag.

Igår kväll så for jag och Linnea över till Josse för att... Titta på Melodifestivalen och sova över där. Vi kom dit ca kvart i sju så då tog vi fram Josses platt- och krustång. Herregud, Josse såg ut som en neger/hippie/får. Gordagens citat var absolut när Josse kände där jag hade krusat och sen sa hon:
Det känns som ett får!
Hahahahaha, jag dog lite då :)

Idag är det årsmöte på ridskolan. Mamma tänkte fara dit (!) och då tänkte jag passa på att borsta på Donna lite. Men eftersom mamma tyckte det var så dååligt väder så sitter jag nu är hemma och har jätte tråkigt. Tänker på hur tråkigt det kommer bli att fara till pappa. Och känner mig på allmänt dåligt humör.

Hoppas att alla inte är lika sura som jag idag.
Ha det bra
Matilda

19-02-10

Om jag har inte skrivit det än så skriver jag det nu, Donna är på benen igen! Jippiiiiiiiii!!!!
Nu lyssnar jag på Ke$ha-TikTok. Jag älskar den låten :) typ....
Jag tycker att det var ganska skönt att vi fick sluta tjugo i två istället för tre idag också :)
Just det, igår var det ridlektion ja! Jag kan ju skriva om det :)
Jag red Donna (yes!). Vi hade cavaletti. Maria var inte där så vi hade Sandra W istället. Först red vi på volterna ett tag sen så red vi över bommar på olika sätt. Förs red vi lätt över bommar i arbetstrav. Sen stod vi i trepunktssits (något som måste övas väldigt mycket på!!!!) sen satt vi ner. Sen gjorde samma över upphöjda bommar. Jag måste säga att lättridning var enklast. Sen så red vi lätt över bommar i samlad och ökad trav. Gick rätt bra tycker jag i alla fall :)
Ikväll är det stallvärdinneridning och min moster ska titta på, tror jag? Ja, jag tror det i alla fall. Hon har ju ridit på ridskolan ganska länge förut hon har till och med ridit Ohio... (!) Hoppas jag får rida Donna igen, haha.
Ha det braaaa!
/ Matilda
P.S:
Idag krusade jag håret, haha. När jag kom hem gjorde jag hela håret, vilket tog cirka 40 minuter ^^ Nu ser jag ut som ett troll/fjortis. Skit samma troll och fjortisar är samma sak förutom att troll är mycket sötare :>

16-02-10 Google Chrome

Vi börjar skolan halv nio idag, därför har jag dit att skriva ett inlägg nu.
Jag har nyss laddat ner Google Chrome, det är en internet webbläsare (ungefär som Internet Explorer) för er som inte visste det. Blev inte särskilt imponerad om man säger så då ^^
DONNA ÄR INTE HALT LÄNGRE :D *glad* Jag red henne i fredags, så underbart :)
Igår blev två hästar halta.. konstigt... Chester och Ramera.
Hehe, igår träffade jag äntligen Elin som är typ ny (verksamhets?) chef på ÖOR.  Jag visste inte att det var hon... Hoppsan :)
Det är 20 grader kallt ute nu, vilket betyder att vi inte behöver åka skidor.. Yeeeees!
Idag ska jag träna på projektet, wish me luck!!!!
Hejdå!
/Matilda

14-02-10 - Alla Hjärtansdag, Programträning

Idag var det programträning på ÖOR. Vi hade rätt roligt där :)
Jag säger som Agnes säger, att man borde börja skolan sju, ha en halvtimmes rast (där man kan göra läxa, såklart) och sluta tolv. Fatta vad mycket man kunnat göra... Istället för att gå i skolan från åtta till tre och sen för min del komma hem halv fem, och vad väntar på en där? Jo en stor fet hög med läxor. K u l . . .

Det här känns som en jobbig vecka
Måndag: Tyska glosor, repetionsupgifter, matte (som vi för övrigt fick i torsdags...)
Tisdag: Inget spec.
Onsdag: Matte prov A-delen
Torsdag: Matte prov B-delen
Fredag: Projektredovisning

Jag hatar projekt redovisningar!!!!

RSS 2.0