Sommarcupen final

Inatt sov amanda hos mig. Vi spelade guitar hero i ungefär 6 timmar. Det resulterade i att vi klarade ut easy och var väldigt trötta idag :)

Idag for vi på tävling och fotade. Idag var verkligen min dag. Vet inte om jag fått så bra bilder på tävling någon gång utan att redigera dom i cs. Synd bara att det började regna, och att jag inte tog fler bilder...

Här kommer i alla fall några. Alla är faktiskt oredierade :D Och fotade av mig. Alla som inte tycker att dom vill vara med får väl skriva nåt nånstans så tar jag bort bilden från bloggen.Blev tyvärr nästan inga bilder från hoppningen pga. regnet och att jag sög lite då :)


testar här ju :D

Testar en sak, om det inte är som jag vill ska jag sno josses kodmall ;) Kolla förresten, nu är det klart!


Bloggäää

Om någon undrar varför bloggen ser lite annorlunda ut så är det för att jag gör en ny design åt josse. Hon är så opro så hon kan inte göra det själv så då måste jag, godhjärtad och vänlig som jag är, göra det åt henne :)

Luggar och rosa färg

Japp, impulsiv som man är ibland så tog jag steget och klippte av min heeelaaa låååångaaa lugg till en raklugg rakt ovanför bågen. Oh yes. blev ganska bra tycker jag väl. Ganska. Bild kanske kommer nån gång i framtiden.

Ska göra lite rosa slingor med, haha, få se hur det blir. Om jag ens kommer få tillbaka samma färg som jag kämpat för att få nu. Min vanliga guldlocks färg. Nej, inte så. Det kommer bli supertufft! Manic panic HOT HOT pink. Awesome.

Ikväll är det grillkväll på ridskolan. I regnet. Får ta med en regnjacka, om vi inte sitter inne. Och grillar.

Vad tycker ni förresten om den nya färgen? Ni kanske märkt att bloggen blev blå? Bara för att matcha, det är väl kul? :D

Imorrn......... suger

Skola imorrn. JAAAAAAAAAAAAAA :D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
det suger verkligen.

Det är som amanda säger, det enda man längtar efter på hela skolåret är sommarlovet. Det är slut om 9 timmar och 24 minuter.

Men åter till nåt bra. Jag har äntligen bytt header och färg på bloggen i överlag. Det är det roligaste med att ha en blogg, att kunna byta färg på hela sidan. Kul liv man har.

Bilder från igår!

Igår var jag och hälsade på i "Beas" stall. Där fotade jag henne och hennes kompis Isabell med western tema, Det var asum :D

Hästarna och ryttarna känner varandra väldigt väl. Dom brukar annars inte rida utan hjälm men för att göra fotograferingen mer verklighets trogen valde dom att inte göra det :)


Alla bilder är fotade och redigerade av mig.

Skulle kunna lägga upp orginalbilder och ännu fler bilder nån annan dag också, när jag orkar ;)
Efter fotograferingen så red vi ut i skogen. Jag och Bea red ponnisarna Marenco och Rainman och Isabell red hennes häst Millan som är på några bilder här. Det var super mysigt. Om jag hade vart en liten bortskämd tio åring så skulle jag ha tvingat min mamma att köpa den hästen, så härlig! (Marenco alltså)

Hemma igeeen..

Har vart hemma i ungefär en vecka, men ändå. Allt var helt underbart, vill dit igen (L)

Men nu är det sthml horse show, nästa!! :D


Bilder på min vasgrej

Suttit och redigerat två bilder med färg och ljus, skriv gärna vad ni tycker! Båda är tagna av mig :)bloggblogg...:)

Jag har märkt att jag bara böloggar när jag orkar, det vill säga igår och idag...typ.
Nu kommer jag i alla fall inte blogga på sex dagar, minst, eftersom jag ska på ridläger om 13 timmar och 28 minuter. Så, ha det bra alla som möjligtvis läser det här! :D

Redegering, bilder, och båtar.

Eller båtar och båtar, kalles lilla sportbåt som han döpt till Bumblebee. Den heter egentligen Selco 14. Här kommer bilder från igår och lite innan det. Alla bilder är redegerade och fotade av mig, om det inte står nåt annat :)
Pappa kör och Inge åker med. Dom provar nåt som dom satt på motorn för att den inte ska hoppa, öh, jag tror det heter trimplan (a)
Kalle kör


Sörboviken. Jag älskar när det är vattenpölar eller vad man kan kalla det för på berget, det ser så roligt ut :D Speciellt när det har kommit fiskar dit med...


SörbovikenMossaaaaaa

Tjena Tjena

Länge sen jag skrev nu men det här kan ju bli något av en veckoblogg, eftersom jag inte orkar skriva :m (Amandas idé)

Igår fyllde Carmen år, Carmen är pappas sambo och hon kommer från Tyskland men har bott hos oss i ungefär fyra år. Det var verkligen sommarens finaste dag, soligt men inte för varmt och nästan vindstilla :D Vi var i Sörboviken hela dagen och hade det jätte skönt. Och i förrgår var Amanda här, då hade vi det awesome och tog självmord på utvå !!!

Om det var sommarens finaste dag igår så är det den fulaste idag... Nejmen, det regnar och är 16 grader varmt. Vad kan man göra då? Jo, eftersom jag ska på ridläger på fredag morgon (längtar som något jag inte vad vad!!!) så ska jag tömma kameran osv, kollar så att allt är med imorrn. Sen ska jag försöka städa mitt skrivbord som är ganska fullt med saker, haha.

Kan nog lägga upp en bild och en länk till stället jag skapå ridläger på. Och några bilder från Sörboviken igår :)

RSS 2.0