31-01-10 Bio och hopptävling

Hejsan hejsan!
Igar var jag, Josse och Linnea på Avatar. Jag tycker att den var bra! Det roligaste var när Josse sölade ut hela Linneas dricka, haha!

Idag var det KM i hoppning. (KM=Klubb Mästerksap)
Det roliga var ju att det gick bra för folk man känner, tex. Amanda och Mimmi, Josse och Hunter, Henny och Rambo+Discovery mfl :) Sen såg jag saker som får mig rent ut sagt att må illa. Usch.

Kort inlägg men jag orkar inte skriva mer.
(Jag vet inte vad jag ska skriva mer)

Här kommer två väldigt redigerade bilder på Josse och Amanda :)

hh

Josse och Hunter, full fart! ;)


mandaaaaa

Amanda och Mimmi, full fart här med! :)Ha det bra allihopa!

(Tack Josse för att du skrev om ponnyakuten på din blogg)


30-01-10

Hej alla!
Jag har inte orkat skriva så mycket på bloggen den senaste veckan men nu kommer det ett inlägg :)

För det första, Jag föll inte av i fredags, + på det :) Jag red Kasper och det gick lite sådär. Jag tycker att han var jätte bra på att flytta sig i skänkelvikning, det säger jag om honom, haha.
I torsdags red jag Chester. Det gick ganska bra men jag föll av igen! Andra gången på en månad! Jag kände mig ganska dålig då. Men jag gjorde inte illa mig i alla fall. Haha jag föll av på hindret! Åh det var så roligt x'D Men jag hoppade det igen. Ja, jag är ganska stolt ;)

Idag ska jag, (Linnea?) och Josse gå på Avatar. Det blir säkert roligt! :D

Jag vill att alla som läser inlägget tar sig tid någon gång att läsa den här texten eftersom jag tycker den är så himla bra. Ni behöver inte läsa hela, men lite kan ni väl läsa i alla fall? Observera att ägaren till bloggen har tagit den från en annan blogg. Och ja, jag har kollat faktan! ;)

Ha det bra allihopa :)

Första inlägget :)

Jag lägger ut två bilder till på Durum och Donna :) Jag vill ha vår och sommar nu!!!

Den första bilden i kategorin :)

Durum


En         till       häääst

Donna

26-01-10 Projektdag

Så var man alldeles strax klar med projektet om rymden med. Känns riktigt bra eftersom förra projektet ver riktigt kasst.. Det här känns mer sammanhängande.. typ.

Dagens förvåning var att vi fick sluta 45min tidigare än vad vi ska göra, och vi hade Siv. Vi har aldrig fått sluta tidigare under tiden vi har haft henne. Bortsett från när hon var typ sjuk och vi skulle ha nån syslöjdsvikarie och hon inte kom.

Jag har inget att skriva.

Nu kom jag på en sak! Jag råkade ta sönder kaminglaset när jag gjorde en brasa för ca en månad sen och nu har pappa fått hem två stycken nya glas! Om jag skulle råka ta sönder ett till...

en bild...

Här är i alla fall en bild på Alice, en ponny på ridskolan!

Mars-09

Så här såg det ut där i mars 2009.

Som det var förra året!


Som det var förra året!

Som det var förra året!

24-01-10 Isformationer

Idag for vi till ett ställe för att kolla om det var några isformationer. För de som inte vet vad det är så är det is som har "skulpterat sig själv". Det kan bli bla. grottor mm. Det är as coolt! Men det hade inte blivit några, eller ja inte precis som det brukar vara. Men det är otroligt fint där ändå! :)
Tyvärr så har ju jag glömt min kamera hos mamma, klantigt klantigt Matilda... Så alla bilder är fotade med Carmens lilla gulliga digitalkamera. Två panorama och en makro :)

Mer panorama :)

Panorama


Jag älskar photomerge funktionen! :D

Panorama

Is! :)

Makro, lite redigerad i photoshop ;)

23-01-10

Jag har suttit och lekt lite i photoshop. En gammal bild på josse! För er som har photoshop men inte fattar nånting så rekommenderar jag den här sidan! Där lyssnade jag samtidigt som jag gjorde den här bilden :)

Spotify

Lyssnar på spotify. Jag tycker att det är himla bra! Nu lyssnar jag på New York - Paloma faith. Jag älskar den låten :)

Orkade inte skriva om ridningen igår. Usch vad dåligt det gick. Jag kan verkligen inte rida Arwen. Kanske ska ha som mål/nyårslöfte i år att klara en lektion på henne utan att skritta runt i mitten? 

Idag ska jag  fara till pappa. Jag hatar att kliva upp sex på morgonen, gå hemmifrån kvart i sju och ändå komma försent till skolan...

21-01-10

Det kädes himla bra idag! Det var så skönt, jag var int rädd även fast vi hoppade! Helt underbart! Det var så snällt av patricia att byta med mig så att jag fick Chester! :) Han är verkligen lyhörd!

Här är en bild på Chester! :) Eeh.. Okej jag hittade ingen bild på Chester! Hehe.. Det blir en bild på någon annan av ridskolehästarna istället ;>    En bild på gamla DDg istället <3

Jag tänkte lägga in en bild på Chester men jag hittade ingen så det blev en på ddq istället! <3

Torsdag 21-01-10

Nån mer än jag som tycker det känns konstigt att skriva 10 istället för 0...? Jag tycker det känns konstigt!

Idag var det ju torsdag. Torsdag är nästan alltid roliga dagar i skolan. Det ända som var dåligt var väl Maria och NO-prov. Kunde inte särskilt mycket av det... Det var i alla fall min grupps tur att ha syslöjd! Vi har alltid roligt på syslöjden! :>

Sitter nu och lyssnar på spotify och äter risifrutti! Haha, jag tycker att det är gott! Sen ikväll så ska jag till stallet och rida lektion, på vilken häst vet jag inte. Det är cavaletti, det betyder att det är hoppning nästa vecka.. Nej, jag måste börja tänka lite mer positivt :)

So long ;)

Hej alla!

Nu ska jag presentera mig lite!
Jag heter Matilda. Jag är tretton år och älskar hästar. Jag har ridit i två år, först ett år och en halv termin i en ponnygrupp. Efter det så bytte jag över till en hästgrupp där jag ridit i en och en halv termin nu. Första halvåret i den gruppen har nog varit den tiden som jag lärt mig absolut mest! Jag hade absolut inte varit där jag är nu om jag inte hade haft alla underbara vänner! Tack för det.
Jag tycker också om att fotografera. Jag har en Sony a300 med Sigma 70-300mm objektiv+kit objektivet. Jag tycker själv inte att jag är så duktig men jag har inte hållit på så länge heller!  För att redigera bilder så använder jag mig av photohop cs3 extended. Jag tycker det är ett super program!

Om jag får säga det själv så tycker jag att jag har en ganska kort stubin också, inte särskilt pedagogisk precis... Hehe. Sen så älskar jag Hello Kitty!

Det var lite om mig, nu ska jag göra läxa och sen så ska jag lusläsa www.designadinblogg.se och sen om jag kan få det lite finare på bloggen.

Hejdå!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0