Tjejkväll

Stan om en halvtimme ungefär. Tjejkväll ju, då är det reeeeaaaaa. Ska först möta upp amanda, typ på uh, sen ska vi gå runt och se om vi hittar nåt :D
Sen så har vi so-prov imorrn. Men jag är rätt bra på so så jag har inte tränat jättemycket, läst igenom allt en gång. Det gick ju så himla bra på diagnosen ;)
På no:n gick det bra, tror faktiskt att det här har varit mitt bästa no-prov! ekologi..
Hejdå, skriver kanske igen ikväll.

Rosa hår

Färgning gav resultat, nästan tre timmar senare ;) Här får ni en bild iaf!







jaa.. idag har vi no prov.. önska mig lycka till

NO-prov imorrn

Jag hatar no. Jag suger på no. No hatar mig.

Skoljoggen idag

Idag hade vi skoljoggen runt båda sjöarna. Det är ca 7 km. Vi började 12.10 och fick sluta när vi var klara, hur nice är inte det då? :D vi var klara tjugo över ett typ.
Idag kanske jag ska färga håret!!! Äntligen! sen så har vi no-prov imorrn så det måste jag också träna på. Blir inget öor idag då :/
Nä, nu ska jag sätta mig och se på supernanny och äta clementiner. hedda <333333333333333

Kommunfullmäktige

Sitter inne i kf och skriver nu, såg nyss att det är ett helt oskyddat nätverk här ;)
Dom pratar om något om äldrevård.. Jag förstår inte riktigt.
Jaja, idag ska jag till stallet, med José.
José viskade nyss till mig att hon fortfarande är proppmätt sen vår lyx-lunch .
Cyaaaaa

Mästerkocken i tjocksockarna


Färgning

Hej allesammans
Igår var jag, mamma, Kall och moster Britt-Marie på Andy Worhal utställningen på museet. Det var rätt bra tycker jag, lite udda bilder bara. (vad annars?) Kanske lägger upp en bild som jag gjorde efter inspiration från utställningen sen ;)
Sen kom mandubejb hem till mig, vi la upp en himla rolig viodeo på tuben som ni kan se på fuckmi.blogg.se..
Sen så skulle jag, mandubejb och José Lund gå på bio, I rymden finns inga känslor. Den var jätte bra! När jag kom hem runt elva så satte jag mig vid tvn och kollade på transformers med familjen.. Och sen? Ja, då deckade jag runt halv tolv och sen gick jag och la mig :)
Nu har jag vart så cool och cyklat till Coop ch köpt mousse samt blondering. Minns ni den rosa färgen? Ja, kanske ska göra ett nytt försök idag.

tadaaaa. mobilbild as usual. såg sen att färgen var för ljusbrunt hår. oooops. jaja, ju blondare. desto mer rosa sen :))))))

MVG :D

YEEEEES!!! JAG FICK MVG PÅ SO-DIAGNOSEN!! :'D jag är såååå lycklig, 58/60!!
Osv
Igår red jag kiamba, men det var nog bästa gången jag har ridit henne. Jag har för övrigt aldrig sett henne skygga med någon nån gång och nu gjorde hon det fyra gånger... hehe, dåligt inflytande? Nejmen, alla hästar var lite galna för det blåste mycket ute :) Annars så var hon faktiskt mycket piggare än vanligt och nästan som en normal häst, söt ponkas :)

Utvilad

Godmorgon!! Vaknade halv sex och halvsov tills väckaren ringde kvart i. Jag drömde en superskum dröm inat... Jag var på stallet med någon, vet inte vem riktigt, och sen var det en epa som hade kört in i lilla stallet... Kalle låg och sov på flaket där. Sen gick jag runt hörnat på stallet, mot sommarhagen och tänkte gömma mig där men då, tror jag, var det en tjuv där som typ såg mig och sprang och gömde sig. Jag blev jätteärdd och sprang tillbska ut på parkeringen. Då kom det en lastbil i världens fart och brakade in i lilla stallet till höger om epan. Då vaknade kalle. Sen kom josse dit på nåt sätt och vi tänkte ringa 112 från min mobil. Men det funkade inte för det stod att " det är ganska sent, bäst att ringa imorgon" på mobilen. Då fick vi en krona av pappa till att springa till en telefonkiosk med. Den stod på vägen tydligen. Vi sprang dit och ringde, jag sa brogatan 27 blablabla inbrott blablabla och sen vaknade jag halv sex o.O vet dock inte hur det gick...

Jaja, ikväll är det ridning och när jag kommer hem måste jag packa så jag tror inte jag bloggar mer idag.
Cya<333333333333

Dagen..

Idag spelade jag och Linn badminton på gympan. Först vann hon (rätt stort med..), sen vann jag, inte såå jätte stort kanske, sen vann jag igen. Så jag vann allt :D Förut har jag ju gått lektioner ett år, tycker fortfarande det är askul. Om det inte vart så att alla i gruppen var så dumma i huvet så hade jag nog gått kvar. Linn går fortfarande, så vi är pro.

När jag gått till skolan igen efter att jag vart hos mamma så gick jag till skolan, lite sent, typ fem i tre. Så när jag kom till skolan var klockan fem över. Taxin ska komma tre. När jag stod där tänkte jag " ja, den är väl lite sen då". För den brukar faktiskt vänta. Men saker har ju hänt, dom har kommit runt en timme och en kvart för sent förut. Men nu är det så att min buss, från hamngatan numera, går tjugo i fyra. Så jag kan tyvärr inte vänta i över en timme längre, SYND.
Klockan blev tjugo över tre. Jag ringde till mamma och frågade om hon kunde ringa örntaxi. Hon ringde och vet ni vad dom sa? Det var inte ens någon på väg. "Det stod att det inte var någon bokning på mig".. Men vet ni vad som hände sedan? Jo, dom hittade pappren på mig och det stod visst det. Så mamma fick komma och hämta mig ungefär tjugofem över tre. Som tur hann jag till bussen i varje fall.

Fyfan vad jag hatar att åka med örntaxi. Minst tre gånger när jag åkt med dom så har jag väntat i över en timme. Jag har kommit sent så många gånger att jkag inte ens minns gångerna längre. Och det är faktiskt inte så himla kul att komma sent till skolan på morgonen som man kan tro.

Förlåt för långt inlägg men det blev bara lite långt. hehehh..

Nu ska jag duscha, träna till SO-prov och kanske nåt mer, kul va?
   
   



Jag imorse. Fin mobildbild har vi här :D

snabb morgon!

Jag brukar alltid ställa min väckare på ca kvart i sex för att hinna vakna på morgonen utan att stressa osv. Men nu hade tydligen min väckare ringt utan att jag hörde den så jag vaknade att kalles väcker klockan sex! Busmattu. men jag hann ändå, med tio miuter till godo. Luggen sammarbetade från när jag vaknade tom :)
Idag ska jag:
Gå i skolan till två.
Gå hem till mamma.
Gå tillbaka till skolan så jag är där till tre, när taxi kommer.
Åka till örnparken.
Åka buss hem till banafjäl.
Åka taxi från banafjäl hem.
Hemma ca 16:30..
Dega.
Träna till prov.
Det är vad jag ska göra idag, hare gött :D

kattfan

aaaaawww, nu ligger sur bitch kärring Mina i mitt knä och sover :'D (katten)

Bilder

Kul med bilder va? I slutet av inlägget skänker jag två bilder till :D
Funderat på att göra min lugg annorlunda nästa gång jag klipper mig, aldrig att jag fortsätter med samma när jag redan har kort lugg, då kan jag lika gärna köra på ;)
Dumidiot josse är sjuk, fu.
Jappjapp, jag saknar ida. Jag vill vara med ida i helgen och leka :)
För ungefär 1 minut sen satt hela familjen, förutom jag, och kollade på hockey. Men nu sitter alla vid datorn istället..? Vad hände? Aaah, det kanske blev reklam :) Jag har mitt mega headset på mig och lyssnar på muse (för tillfället) och hör i princip ingenting, jag tycker det är lite läskigt faktiskt..



Älskar leendet här, inget falskt foto-smajl här inte :D



Nä, bilden blev inte särskilt bra :)



Två bilder ;)

Såklart så började det regna när jag gick ut och fotade(även fast himlen var blå..) så det blev inte så mycket bilder. Här ät två stycken iaf, redigerade och klara :)





Båda är redigerade med justeringslager nivåer och mättnad + skärpa/oskärpa :)

Höstbilder

Ska dra ut med kameran nu och försöka ta lite höst bilder. Hörs senare, bilder kanskee kommer.

<3

Kul video


Luringkluring ;)

Här är luringen jag red ikväll, laddade ner cs ändå... men det funkade inte.... men jag har det iaf i helgen...

nu ska jag sova. hoppas jag. Natti (L)


Glee (L)

Sitter och lyssnar på glee på spotify och sjunger texterna på letssingit.com (den sidan där jag fick virus..). Glee är pepp, det bästa som finns :D

Bara 15 sek ju :O

Den är jätää kuuul...


Photoshop :'(

Oh yes, mitt photoshop fungerar inte................. Jag dör snart, jag kom nyss fram till att jag inte vart inne på det på säkert en vecka, buhu, synd om mig :'(

Idag var det bad på skolan, vi hade klädsim . . . Jag dog när vi skulle simma åtta längder, (8x25m, tror  jag?) jag kunde typ inte andas :D Sen skulle vi simma två längder ryggsim med, jag ägde. Som vanligt. Sen skulle vi trampa vatten med händerna i midjan, tre minuter. Jag dog fan. Skojar inte om jag vägde ca. tio kilo mer!!! :@ Och efter det skulle vi hoppa från treans trampolin. Alla hoppade förutom några, typ fyra, och eftersom så många gjorde det tänkte jjag "men vafan, alla andra gör det, då måste du också göra det!!!" Så jag gjorde det. Och dog.
När vi fick ta av oss kläderna (bikini under såklart ;) ) så  var det aaaaasskönt :D

Ikväll var det stallvärdinneridning. Vi var ute på stora planen och gjorde galoppintervaller och skänkelvikningar. Jag red Lucifer, han var super duktig :D Mycket piggare än vanligt, mycket lättare att ställa osv. Söta hästen :)


Ha Ha

Såg nu att den är tillräckligt bearbetad för att kolla på,  titta och skratta åt oss :D


Nuså ;)

Nu är filmen uppladdad, jag höll vad jag lovade? Den ska bara bearbetas klart av yt först, innan man kan seden :D

Video!!!

Ska försöka klippa ihop två filmer där jag och Linn gör dagens grimaser, DET ÄR SÅ KUL!!! :D

Surprise ending? jo pyttsan

Haha, har ni sett videon på msn där det står ungefär "VA TUSAN?! VAR DET MICHAEL JACKSON?!"? Såklart tryckte jag, jo tjena, haha. Grundlurad :D

Vi hade skolfoto idag, jag hoppas att det gick bra :D Klev upp runt sex för att hinna locka håret på morgonen. Jag hann såklart med allt jag skulle ändå. ;) Jag hade den nya stickade tröjan, vitt skärp, svarta tajts och vit långärmad tröja under. Sen hade vi engelska prov med. Jag suger på engelska, jag skriver alltid alla ord i fel ordning.. Men på en fråga om vad vi tyckte om att coca cola är så stort så skrev jag ungefär " I think it's good that coke is so famous. I mean... If people bought for example... Bombs! If people bought bombs, just for fun, I think it would be al lot of world wars..
HAHAHHAHAHAHA :D

Kom nyss på att jag inte lagt upp någon bild på min lugg ÄN. Kul, alla har ju nog redan sett den ;) Tji fick ni!

Rubrik

Efter två och en halv timme så fick pappa och jag (dock mest pappa) igång internet..... Det trådlösa internet fungerar inte, så vi måste ansluta direkt från bredbandet, och nej, jag fattar inte!! Åt helvete med D-link..

Jaja, det får vara så här tills vi orkar ringa D-links värdelösa support så vi kan få ordning på det. Det vitiga är att det funkar i helgen juuu :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D För då ska mandu vara här :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D

Imorrn har vi skolfoto, det kan inte bli sämre än förra året och vad blir det då? Jo, bättre ju :) Tänk lite.

Och vi har engelska prov. Det kan dock gå sämre än vad det brukar, finns det nåt mer torrtråkigt att läsa två sidor om Nelson Mandela? Och hans liv? Nej just det. Det är tråkigt. Tyska glosor är inte heller så kul heller. Men vi gillar'T.

roliga rubriker

Rubriker är det värsta som finns. Vad ska man skriva som rubrik egentligen? Helt onödigt...

Vi slutade i varje fall halv ett idag, naaajs. Ska försöka få igång internethelvete...... det lär ju gå bra, varför funkar bara inte saker? Jag hatar att försöka få något tekniskt att fungera.
Sen måste jag träna till engelska provet imorrn.
Och det är skolfoto imorrn!!!!! BAM BAM BAAAAM.

bra uppdatering !

Känner ni ( någon?! ) hur bra uppdatering jag har haft dom senaste dagarna? alla tror antagligen att det här är någon slags "veckoblogg" därför har jag ett väldigt futtigt antal läsare ;)
kom nyss hem från skolan, sista timmen hade vi gympa-fotboll. Alltid lika kul.. eller inte.
Ja, eftersom jag är så minst sagt sopig på fotboll så ska jag skaffa mig en egen träning idag, dvs. att cykla cirka tre-fyra km på vår träningscykel innan jag far på stallet, naaajs.
Har någon sett långfilmen på "i rymden finns inga känslor"? jag och mandu var väldigt sugna på att se den på bio, men det verkar inte som den går på bio här :( Jaja.... Samma visa som med "vampyrer suger" då!!
goodbye my lovers

morning morning

Ska snart gå till skolan men jag skriver att väldigt snabbt inlägg.
Idag är det stallvärdinnemöte, kul. och idag sista timmen har vi gympa, då kan man ju gå hem och duscha och allt :D jag menar, man kan ju inte sitta och stinka på mötet, right? ;) jaja, vet inte vad jag ska skriva mer... jag satt upp min lugg på ett konstigt sätt så det ser konstigt ut. kul va va va va va va va??????

hemma från stallet

Kom hem nästan alldeles nyss, najs kväll med dagny och josse och hästarna :)
josse fotar agnes och pikka och jag instruerar, kuligt!

i helgen ska jag och mandu fixa bloggen............... DEN KOMMER BLI AWESOME. LÄS DEN.
godnatt :D





plugga glosor och lära sig om potenser är det roligaste man kan göra (L)

hej och hejdå

Det här måste ha vart årets segaste dag. jag har vart med ida sen igårkväll. Det har vart najs iaf :) idag har vi... sovit och spelat sims 3. det är kult. Runt fyra när ida for hem igen fick jag en liten sockerkick och cyklade en sväng, dansade runt och var allmänt damp i min ensamhet och packade kläder till mamma. Sen spelade jag ännu mer sims (L)
bloggar från mobilen igen.. internet på min dator (obs, det är bara på min dator som det inte funkar, en av fem...) funkar inte så därför skriver jag på mobilen= inga bilder=tråkigt inlägg. nu ska jag sova så att jag får mina 7,5 timmars sömn. godnatt osv.

mobilblogg igen

blir stan med mandu idag, hoppas på att hitta något tjusigt litet klädesplagg, möjligtvis en såndär stor krage, myyyysigt. jag ska åka buss från e4 till stan, första gången jag gör det. läskigt, man ser ju inte bussen utan måste trycka på den där knappen så lampan lyser istället för att blinka...

skolan ;)

skriver från mobilen, ska snart gå till taxi, surt :D

Stress vecka

Jag vet inte riktigt varför det här har varit en stressig vecka. Kanskeför att jag har cyklat hem och tillbaka, hem och tillbaka flera gånger på tio minutersraster? Ja, kanske det.

Jag är väldigt glömsk och slarvig. Det kanske man inte tror egentligen, men så är det. Jag hatar det, jag hatar när jag tappar saker hela tiden och glömmer saker hit och dit. Jag måste börja tänka mer!!

Första gången som våran grupp hade den nya ridläraren Camilla Granberg. Hon var verkligen jätte bra! Noga och sträng samtidigt som hon var snäll på något vis. Det kommer säkert bli jätte bra att ha henne den här terminen. Jag red i varje fall Arwen. Vi hade cavaletti och gjorde en liten bana. Arwen var världens duktigaste och snällaste idag :) Jag minns första gången jag red henne när allt gick piss, jag vågade inte ens gå ett steg med henne.. Ganska mycket har hänt sen dess... Jaja, den här gången gick det i varje fall bra. Vi galopperade över tre upphöjda bommar med, lugn och snäll hela tiden ch skyggade inte en gång :) Bara kollade lite extra på en bom och travade lite förbi graven, men det räknas faktiskt inte (a)

Tågbiljetter

JAAAAAA!!!! SJ SKA GE UT BILJETTER FÖR BARA 149KR ATT ÅKA VART SOM HELST I HELA SVERIGE!!!! JA, DÅ KAN VI JU ÅKA TÅG TILL STHML HORSE SHOW!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! VI SLIPPER ÅKA BIL!!!!! 

men vänta nu...

man måste vara på en SJ resebutik mellan 10-16 på lördag.

och?

DET FINNS INGEN SÅN I ÖVIK. DEN NÄRMSTA ÄR I SUNDSVALL

fuckfuckfuckfuckfuck

Nu, vidare till något trevligare. Snart ska jag färga mitt hår i en spännande färg. Dock bara typ två slingor för att testa hur det blir, men om det går bra, då blir det fler!! :D

RSS 2.0