12/13-05-10 Dagen var dagens (H)

Hej hej. Jag heter matilda och jag uppdaterar dåligt på min älsklingsida, min blogg :d

Igår var jag och Josse på stan. Vem var det som hittade alla sina avslutningskläder då? Jo jag, och inte Josse!!!!! Yeeeees :) Det var lite kul, speciellt när jag hoppade ner från rulltrappan.

hihi

steckarN

feeeeeeeeN ;)

Jag såg lite ut som en fe i den där klänningen...:o

Och idag, skulle vi mla staket. Dagen var dagens, så himla roligt!!! Man kan inte tro det om att måla staket, men vi fick lite damp av allt fika (ooops). Jag filmade en massa, filmerna kommer ut på youtube. Min och linneas användare, konjiblubben :) Det hela slutade med att Sofia blev våldtagen så mycket av evelina så hennes öga höll på att falla ut... hehehehehe.

Gumsor :d

Vi jobbade stenhårt när vi inte fikade, faktiskt :)

HAHAHAHA

Alla har glasögon, det är heeett (H)

jag vet att det är snyggt (H)
 
Min hand... På agnes rumpa (?) Vi fick lite ryck men evelina och sofia ville inte ha nåt tryck :o men sofia fick ett ofrivilligt tryck ändå (6)

OMG xd

Man kanske inte ser så bra men sofia ramlade in i en stång, typ, och hennes öga höll på att typ ramla ut.. jag filmade fallet (H)

01-05-10 Underbara känslor

Hej! Länge sen jag skrev i boggen nu men jag har inte haft så mycket att skriva om eller ork att skriva något...

Igår var det stalllvärdinneriding, jag red Donna. Det måste vara en av världens tryggaste hästar.. Vi gjorde intervaller och det var hur kul som helst. Ökad galopp och tvåpunktsits över hela ridplanen. En sån frihetskänsla! Helt underbart! Skulle det inte vara härligt att spara sådana känslor i en ask och plocka fram när allt inte är lika roligt? Jag höl på att ramla av med, hängde på halsen i några meter men jag hade inte planerat att ramla av två gånger på samma månad igen så jag drog upp mig igen :)

DONIS

Donna på bild, ser dock inte så glad ut men det gör inget :)

Jag och Linnea var med varann på sista, vi hade det roligt och skrämde upp oss själva eftersom Fanny inte var här när vi tittade på världens bästa film Knowing. Haha, vi dog lite när dom flintskalliga (som för övrigt inte var flintskalliga...) kom till barnen i bilen och när dom tog barnen och kollade i backspegeln..:o  Det är en film som är så bra att jag inte vet vad!!!

KNOWING!

Google bild.

KNOWING

DOM FLINTSKALLIGA SOM INTE VAR FLINTSKALLIGA :O :O :O


teeeeeeeeeeext

RSS 2.0