Heldag i stallet (långt inlägg!)

Red i måndags mer men det finns inte mycket mer att säga än att traven gick super. Vi provade att rida ner i gropen och titta om det var nåt bra underlag men det var för stenigt så det blev inget där. Så ^^

Idag följde jag med Agnes till Ella. Hennes nya medryttarhäst. Det var superfint där! Mysigt mysigt. Dom hade typ jättemånga djur, höns, kor, får, hästar, hund och så. Vi tog in Ella och borstade henne. Miriam som äger hästarna och allt har precis köpt Ghettos sadel till en av hennes andra hästar, haha. Så för tillfället har inte Ghetto nån sadel för hennes nya bomlösa (!) har inte kommit än. Längtar! Agnes red Ella och så, dom är jättesöta! :) Jag fotade lite, men det gickinge bra med det idag :( Aja, nån bild blev det väl.



Hon går för det mesta i en låg härlig form :D



Utan stigbyglar på slutet.




Ella style ;)

Sen försökte vi hitta en ridväg bort till Gunnar. Gick ju sådär, blev en rejäl omväg istället för att gå på den stora vägen men. När vi kom fram tog vi in Ghetto och gjorde iordning henne. Fcik låna Beas bomlösa sadel eftersom Ghetto inte har fått sin än. Man känner verkligen stor skillnad på henne när hon har en sadel som passar bättre än den gamla. Hon blir mycket lugnare. Så det blir bra med en ny sadel. Red i paddocken vilket var riktigt längesen faktiskt. Tänkte tränade på nedsittning i trav men jag sparar nog det till en annan gång, haha. Jag är så kass på det. Speciellt med Ghettos steg herregud, omöjligt! Men damen var riktigt duktig, provade att galoppera i paddocken vilket jag nog inte gjort sen jag ramlade av i vintras, haha. Det gick jättebra, Agnes filmade det. Super :) Här kommer lite bilder på oss.


Sötnosen då! :D





Lite för djup..



Hon är såklart inte alltid lika fin som på första bilden, ungefär 50/50 med det här ^^ Men det är ju en bra början.

Provade att göra lite skänkelvikning också. Åt vänster var hon superduktig! Men höger är alltid vårat lite svårare varv så det gick inte lika bra, men det gick lite iaf :) Kom till ranchen runt halv ett och for från Gunnar typ halv sex, ganska trött alltså.

Lyckad dag sammanfattningsvis!

Kommentarer
Postat av: Bea

Matilda, i en bomlössadel måste man sitta mer nere i sadeln, och vara avslappnad i sitsen och ha din vikt mer centrerad i sadeln än bakåt, annars blir det som för dig att du sitter för mycket mot bakstycket, det måste du lära dig nu när du bara ska rida i bomlöst =)

dock så la du inte upp någon bild där du riktigt sitter i sadeln... så jag ser ju inte hur det ser ut då.

2011-07-28 @ 13:38:18
URL: http://beabystrom.blogg.se/
Postat av: sanna&ida

sv; skulle du kunna fixa våran också? :)

2011-07-28 @ 18:03:19
URL: http://rosabyxorna.blogg.se/
Postat av: Sara Lundgren

Hur går det med ghetto? :)

2011-08-07 @ 14:17:48
URL: http://bettanlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0